Pavel Zedníček a nevlastní dcera Lucie: Nenávist? Náhlý obrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavel Zedníček a nevlastní dcera Lucie: Nenávist? Náhlý obrat!

Herec Pavel Zedníček po dlouhé době promluvil o svém vztahu s dcerou.
Herec Pavel Zedníček po dlouhé době promluvil o svém vztahu s dcerou. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

Zakopali válečnou sekyru! Dlouhá léta si Pavel Zedníček (61) a jeho nevlastní dcera Lucie (42) nemohli přijít na jméno.

I když spolu ještě v 90. letech moderovali pořad Ptákoviny, pak přišel náhlý zvrat a ti dva si skoro neodpověděli na pozdrav. Čas ale, zdá se, zahojil rány. Dvojice spolu zase mluví.

Ještě před dvěma lety si Zedníček pro deník Aha! stýskal, že nevídá svoje vnoučata. Staršího Mikuláše (12) a o sedm let mladší Amélii (5) nezná vůbec.

Nevlastní dcera Lucie s ním zcela přestala komunikovat poté, co se v roce 2001 po sedmnácti letech rozvedl s její matkou Taťánou. Rozchod to byl divoký, hojně propíraný médii.A ve všech aktérech zanechal na dlouhou dobu hluboké rány. Až nyní zřejmě povolily ledy.

„No, nedávno jsme se potkali v Brně, kde teď Lucie hraje. Byl jsem se tam podívat na muzikál a při té příležitosti jsme se viděli a popovídali si. Prostě pohoda,“ svěřil se Zedníček v rozhovoru u Těžkýho Pokondra na Frekvenci 1.

Víc se mu ale celou věc rozebírat nechtělo, vše je pro něj zřejmě stále dost citlivé. „Já bych k tomu víc nerad říkal a zabíhal do podrobností, nezlobte se,“ uvedl pro deník Aha! prezident festivalu Novoměstský hrnec smíchu.

Jeho dlouholetá partnerka Hana Kousalová (48) byla přece jen sdílnější. „O nějaké nenávisti se rozhodně nedá mluvit. Vycházejí spolu dobře. Když se potkají, pozdraví se, prohodí pár slov...,“ říká moderátorka.

Kdoví, třeba se Zedníčkovy vztahy s Lucií upraví natolik, že se bude zase vídat i s vnoučaty. Oblíbený herec by o to jistě stál.



Přečtěte si
miasek
26. 5. 2011 • 15:40

ale dulezite je, ze jeho dcera se rozvedla taky. Ale na to ma asi ona jiny metr.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.