Rytmus v SuperStar: V ruce má více než půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rytmus v SuperStar: V ruce má více než půl milionu!

Rytmuse zdobí prsteny za více než 600 tisíc korun!
Rytmuse zdobí prsteny za více než 600 tisíc korun! (koláž Ahaonline.cz (alo.cz))

Rytmus (34) si potrpí na luxus a v SuperStar dává rád najevo, že si může dovolit za módu utrácet závratné částky. Kontroverznímu porotci jsme vystavili účet, podle něhož na sobě »nosí« věci za statisíce.

Slovenský rapper chce v televizi za každou cenu oslnit a pořídil si kvůli tomu luxusní doplňky. Ostatní porotci tak vedle něj působí jako »chudí příbuzní«. Jen za šperky Rytmus utratil několikanásobně více, než kolik nejspíš do své vizáže za celou dobu soutěže investovala kolegyně Gábina Osvaldová sedící v porotě po jeho levici.

V jednu chvíli měl hodnotu více než půl milionu korun pouhý Rytmusův prst, na který si navléknul dva diamantové prsteny z dílny ALO diamonds. A aby toho nebylo málo, pořidil si »do sady« i přívěšek na krk, jehož hodnota přesahuje 200 tisíc korun.

Rytmus umí své peníze pořádně roztočit. Oblíbil si snačku Louis Vuitton a za pásek tak zaplatí 7500 Kč, tenisky pořídí za dvojnásobek. Kompletní »cena« Rytmuse tak může dosáhnout i milonu korun!

A kde na to všechno Rytmus bere? „Za půl hodiny si přijdu až na sto tisíc. Chci být dobrý ve všem, z čeho budou nějaké peníze, protože peníze potřebuji,“ prohlásil sebevědomý rapper.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.