Jste to, co jíte: Pepa přežil uštknutí jedovatým hadem, ustojí i Cajthamlovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jste to, co jíte: Pepa přežil uštknutí jedovatým hadem, ustojí i Cajthamlovou?

Pepu čeká těžký boj - Kateřina Cajthamlová mu zakázala pivo...
Pepu čeká těžký boj - Kateřina Cajthamlová mu zakázala pivo... (TV Prima)

Kateřina Cajthamlová (48) se pokusí zbavit přebytečných kil Josefa Synáče, který má pro svou obezitu zvláštní opodstatnění – jedovatého hada! Po uštknutí zmijí paví byl měsíc v komatu a poté si zvyknul na pohodlný životní styl…

Bude mít přísná doktorka Cajthamlová na Pepu stejný dopad jako zmijí jed? Svou životosprávou dietoložku rozhodně nepotěší. Jeho nejoblíbenějším »jídlem« je totiž pivo, což je z jeho zakulacené postavy více než zřejmé. Když k tomu přidá osm káv denně, pro Cajthamlovou je nejvyšší čas zakročit.

„Připadám si jak bójka, ani se nemůžu potopit. Já sním úplně všechno,“ popsal Pepa výstižně svoji postavu o váze 122 kg. Jeho boj s nadbytečnými kily bude těžký, protože mu nevěří ani vlastní manželka: „Jí hodně, to co my sníme, tak sní pětkrát víc. Nemyslím si, že se mu povede zhubnout, protože má rád jídlo. Nevěřím jeho vůli.“

Přestože zmije Pepu málem připravila o život, svých zvířecích miláčků se nikdy nevzdal. Nepomohla ani manželka, která během jeho pobytu veškerou »havěť« prodala. Sotva se Pepa otřepal, pořídil si novou várku oblíbených plazů.

Se stávající postavou ovšem dalšímu hadímu útoku unikne jen stěží… Nakolik se na Pepovi dril Kateřiny Cajthamlové projevil, uvidíte dnes v pořadu Jste to, co jíte na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.