Legendární zpěvák Pavel Bobek (73): Kolaps srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Legendární zpěvák Pavel Bobek (73): Kolaps srdce!

Legendární zpěvák Pavel Bobek
Legendární zpěvák Pavel Bobek (Profimedia)

Zpěvák Pavel Bobek (73) skončil místo koncertu v nemocnici! Fanoušci se ho tak na koncertu v Prachaticích nedočkali. Zpěvák totiž skončil v nemocnici  se srdeční slabostí.

Pěveckou legendu a interpreta hitů Můj rodný dům, Muž na konci světa nebo duetů s Marií Rottrovou S tím bláznem si nic nezačínej zdraví zradilo naposledy koncem roku 2007, kdy jej záchranka převezla do Vojenské nemocnice v Praze – Střešovicích.

Tehdy se jednalo o kolaps způsobený zřejmě špatným dávkováním některých léků, o rok předtím mu praskl vřed na dvanácterníku a dva týdny ho při životě udržovaly jen přístroje.Nynější indispozice se přičítá srdečním potížím.

„Šlo podle všeho o náhlou srdeční slabost. Ráno se mu udělalo zle, docela ho to vyděsilo, a tak raději zrušil koncert a zamířil do nemocnice.

Nechtěl nic ponechat náhodě. Poté mu lékaři udělali potřebná vyšetření,“ potvrdila nám Jaroslava Vlčková, prachatická ředitelka kulturního střediska.

Bobek včerejší den strávil po vyšetřeních, celý den nezvedal svůj mobilní telefon ani nereagoval na SMS zprávy. Koncert v Prachaticích byl přeložen na 30. května.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.