Herečka Naďa Konvalinková: Letěla s vrtulí do nebes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Naďa Konvalinková: Letěla s vrtulí do nebes!

Pak už si užívala let vzduchem. Dokonce i zamávala do objektivu fotoaparátu.
Pak už si užívala let vzduchem. Dokonce i zamávala do objektivu fotoaparátu. (Aha! – Martin Přibyl)

I přes první nevydařený pokus se herečka Naďa Konvalinková (59) nenechala odradit a po pátečním nezdaru se včera ráno opět vydala do Sazené u Kralup. Na letišti tam na ni čekal kluzák poháněný vrtulí. Zakrátko už herečka vzlétla do oblak.

Žádný strach ani obavy, ale pravá nefalšovaná radost. Přesně tak se cítila herečka těsně před startem. „A jak to přistane, je to bezpečné?“ dotazovala se Naďa Konvalinková pilota, který se jí měl pokusit dostat do nebes.

„Máme tady pro pani Naďu připravený vozík na kolečkách, který pojede. I přistání bude zcela hladké,“ ubezpečil herečku Miroslav Oros, organizátor celé akce, která se v pátek kvůli silnému větru nevydařila.

V sobotu o půl sedmé ráno už však bylo jasné, že herečka se do mraků podívá. „Možná bych i skočila padákem, kdybych věděla, že to pomůže dětem v dětských domovech, kvůli kterým jsem podnikla tento let,“ tetelila se herečka.



Přečtěte si
winterfreshka
4. 4. 2011 • 11:09

paní Konvalinkovou,asi si vzala příklad z Haliny Pawlovské,ta prý hubne taky .

perlaxx
3. 4. 2011 • 16:49

Ja tuto herecku miluji! A drzim ji palce vlastne ve vsem co dela. A je videt, ze uz hodne zhubla. Porad Jste to co jite ji prospiva. Ale mne vubec nevadilo jak Nadenka vypadala. Nosila sva kila s gracii a nestydela se za ne. Ale ze zdravotniho hlediska bych ji prala jeste par kilo zhubnout. Bude ji to strasne sluset.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.