Miliardář podrazil Elizabeth Taylor (†79): Vytáhl její akt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miliardář podrazil Elizabeth Taylor (†79): Vytáhl její akt!

Bohyně na kolenou. Taylor snímek nafotila pro svou životní lásku.
Bohyně na kolenou. Taylor snímek nafotila pro svou životní lásku. (Profimedia.cz)

Patřila k erotickým ikonám, přesto ale byla Elizabeth Taylor (†79) poměrně stydlivá a své křivky nikdy nevystavovala na odiv v plné kráse.

Až na jednu výjimku a tou je tato fotografie. Ta měla zůstat navěky utajená, jenže krátce po jejím skonu ji podrazili!

Jediný hereččin akt pořídil v roce 1957 Roddy McDowall (†70). Uznávaný fotograf znal Liz už od dětství a kamarádili se celý život. Byl to ryze přátelský vztah – McDowall se totiž netajil tím, že je homosexuál. Jen před ním se Liz svlékla a vznikl akt, který měl ukazovat její oddanost životní lásce. Tou byl tenkrát Michael Todd (†48), jemuž také zamilovaná herečka fotku po svatbě (2. února 1957) darovala. Jejich štěstí bohužel nemělo dlouhého trvání, už 13 měsíců po veselce se Todd zřítil v Novém Mexiku s letadlem, které se paradoxně jmenovalo The Lucky Liz (tedy Štastná Liz).

Zdrcená herečka poté fotku věnovala své asistentce a vizážistce Peggy, po ní ji zdědil syn Vance Tim a ten ji zase v roce 1980 prodal realitnímu magnátovi Jimu Shaudisovi. Od roku 1980 visel snímek v budoáru miliardářovy rezidence.

Až nyní, jen pár hodin po Elizabethině smrti, se s ním jeho majitel pochlubil celému světu.

Ano, takhle božsky krásná byla jen jediná žena na světě...

Dědictví po Liz - 10 miliard

Pohádkových 10 miliard korun zůstalo po hollywoodské herečce Elizabeth Taylor (†79), která ve středu skonala v nemocnici v Los Angeles na selhání srdce. Dědit budou její čtyři děti a několik nadací pro boj s nemocí AIDS, které dostanou zatím neupřesněnou částku na prevenci a výzkum. Potomci Michael (58), Christopher (55), Liza (53) a Maria (49) se tak mohou těšit nejen na podíly stávajícího majetku, ale také na nemalý výnos z vydání hereččiných deníků, které Elizabeth za svého života nechtěla zveřejnit.

Místo odpočinku blízko Jacksona!

Elizabeth Taylor byla pohřbena včera na hřbitově Forest Lawn v kalifornském Glendale, tedy na stejném místě, kde odpočívá její velký kamarád, americký zpěvák Michael Jackson (†50). Rychlý pohřeb proběhl v souladu s pravidly judaismu, k němuž herečka konvertovala v roce 1959, a zúčastnila se jej jen rodina. Veřejná vzpomínková slavnost má proběhnout v následujících dnech.



Přečtěte si
winterfreshka
26. 3. 2011 • 15:30

a už se vytahuje na ní špína,skandály a drby. To zas škrabáci se Zbohatlým v čele pohoní a pomnou .

spulinka
25. 3. 2011 • 12:47

a myslím, že je to č.2 Michael Wilding...

spulinka
25. 3. 2011 • 12:39

nevím, kdo je tento manžel, ale snad byste si mohli ověřit, že toto doopravdy není Richard Burton !!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.