Barbar z Hvězdné pechoty Superstar: Se Zeťovou na večeři? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Barbar z Hvězdné pechoty Superstar: Se Zeťovou na večeři?

Tomáš Konečný
Tomáš Konečný (Archiv TV Nova)

Lukáš Konečný (23) alias Barbar Mamut se netají tím, že se mu líbí sexy porotkyně Helena Zeťová (29). Dokonce uvažuje o tom, že by ji pozval na večeři. Poté zřejmě zváží, zda ji zařadí do harému.

Konečný včera odpovídal čtenářům Ahaonline.cz. A udržel si svojí image kromaňonce ze severského kmene. Nejedna otázka se pochopitelně stočila na Zeťovou, jejíž krásu opěvoval už při castingu. „Ta jedna bardka vypadal dobře, měla správné barbaří tetování. To se mi líbilo,“ řekl bezprostředně poté, co zazpíval před porotou.

„Sem se to nehodí, ale až někdy bude hrát, tak já se přijdu podívat,“ řekla po jeho vystoupení zpěvačka. A tím si naběhla. „Jest fakt, že děva jest to pěkná a v harému mém by se celkem vyjímala, navíc říkala že až budu někde hrát že se tam ukáže...Tak uvidíme, zda svému slovu dostojí, nebo jestli je stejná jako vládcové této země, kteří by ze svých planých slov mohli paláce stavět...,“ poznamenal Konečný včera.

A na otázku, zda by ji pozval na večeři, třeba do jeskyně, odpověděl: „Zajímavá myšlenka, zvážím ji!“ Zeťová se má tedy na co těšit, jestli se soutěžící »exot« rozhodne, že se sexy zpěvačka do jeho harému hodí.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.