Mamut ze SuperStar: Žije v lese, a sprchu má u maminky v paneláku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mamut ze SuperStar: Žije v lese, a sprchu má u maminky v paneláku!

Barbar mamut, exot ze SuperStar
Barbar mamut, exot ze SuperStar (Reprofoto YouTube.cz)

Toho exota si nešlo nevšimnout! Zvlášť když porota Česko Slovenské SuperStar nechala svérázného »kromaňonce« Lukáše Konečného (23), vystupujícího pod jménem »Barbar Mamut« postoupit přes základní kolo! Ale žije opravdu barbarským životem v jeskyni, nebo je to jen póza?

Porotci se při Barbarově vystoupení dost pobavili. „V hospodě, v hospodě, dobře se tam pije, a kdo s námi nežije, ten ať si shnije,“ ryčel Barbar, prý příslušník kmene žijícího »v severní ledové zemi u malého krtka«. Nejprve se zdálo, že mu porota ukáže dveře. „V jiný soutěži... Nemůžu, ne...“ bránila se Gábina Osvaldová (57). „Vždyť dělá zábavu!“ oponoval jí Pavol Habera (48) a spolu s Helenou Zeťovou (30) kožešinami obaleného Barbara protlačili dál. „Bohové při vás, přátelé! Tato země rozumí barbarům!“ hřímal.

 

Lže Barbar o svém životě?

Ale žije opravdu takovým životem, jaký předestřel? Spává v jeskyni přikrytý vydělanými kůžemi? „Ano, žiju v lese pár kilometrů za Brnem. Vybrala jsem si tenhle způsob života. Rodina nejprve nebyla nadšená, ale zvykla si,“ líčí. Ovšem pozor – když měl slovenským reportérům svůj brloh ukázat, začala vycházet najevo pravda. Barbar je v přírodě, jen dokud je hezky, na zimu utíká do města!

„V centru mám takovou garáž. Část měsíce trávím i u mámy v paneláku, ta mi vždycky navaří. Chodím se k ní i sprchovat, ale ne každý den...“ prozradil »barbar« Lukáš. Jak bude asi žít během semifinálových kol SuperStar? Že by ve stanu před hotelem? Uvidíme...

Mamut hodnotí porotu: Osvaldová měla moc dětí!

Jeho staročeské hlášky zlidovějí, tím si buďte jisti! Barbar Mamut nezaujal jen »drsným zvukem svého nástroje, božským tancem a hřmotným zpěvěm«, ale i svérázným zhodnocením poroty. Toto o nich řekl:

O Rytmusovi: „Sympatický člověk. Avšak takové, jako je on, máme na severu jako otroky!“

O Zeťové: „Ta jedna bardka vypadala dobře! Měla správné barbaří tetování. To se mi líbí...“

O Osvaldové: „Avšak ta druhá již příliš dětí porodila...!“

O Haberovi:
„Ten mladý jinoch úplně napravo, že? Takový holobrádek, sotva dosáhl plnoletosti... Možná prvního tura skolil...“



Přečtěte si
illis
3. 3. 2011 • 17:29

jen jsem nepochopila, proč postoupil, zaječel, ale dle mého mínění to se zpěvem nemělo nic společného. Je mi líto jeho matky, mít něco takového v rodině je nepříjemné. Ty jeho hlášky, možná jen v dětství spadl na hlavu a zanechalo to velké následky .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.