Helena Zeťová: Nový chlap? Ne! Jsem sama! I na sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Zeťová: Nový chlap? Ne! Jsem sama! I na sex!

V baru strávila Helena Zeťová s kamarádem jen krátký čas…
V baru strávila Helena Zeťová s kamarádem jen krátký čas… (Aha! – Martin Hykl )

Zpěvačka Helena Zeťová (28) se po bouřlivém rozchodu s hokejistou Bednářem konečně začala objevovat po boku nového chlapa! Má to však háček: její milenec to není. „Muže jsem dlouho neměla a už je ani nepotřebuju,“ překvapuje Helena.

Zatímco ještě v pondělí na mejdanu ve Špindlerově Mlýně seděla opuštěná na baru, v úterý už ji do stejného podniku doprovodil nový pán, se kterým strávila i celé odpoledne na sjezdovce. „Pořád se tam objímali i líbali,“ prozradili deníku Aha! svědci, kteří lyžovali nedaleko údajně zamilovaného páru. Sama Helena však zprávy o svém novém chlapci rázem smetla ze stolu. „My si ze všech dělali legraci. Dokonce mi nasadil svůj snubák. Přitom tam měl svou vlastní babu. Je to Petr, kamarád z naší party,“ vysvětlila deníku Aha! Zeťová, která prý milování s muži pověsila na hřebík.

„Jsem už rok sama, i na sex. A víte, že jsem si na to zvykla tak, že by mi chlap už překážel?“ vtipkovala pařmenka Helena, která se v úterý večer výjimečně krotila a popíjela jen pivo. Moc dobře totiž ví, že po pár šťopičkách řádí jak utržená ze řetězu. Však taky veškeré šarvátky a bitky s expřítelem Jaroslavem Bednářem nastaly vždy po panákové smršti.

… ještě v noci se totiž oba vydali na svah venčit své dva psy. To je ale panička k pohledání!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.