Sklenaříková: Rozvod?! Ona má milence, manžel dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sklenaříková: Rozvod?! Ona má milence, manžel dítě!

Manželé Karembeu. Jak dlouho ještě?
Manželé Karembeu. Jak dlouho ještě? (ČTK/EPA)

Francouzský časopis přišel se skandálním odhalení nového vztahu topmodelky Adriany Sklenaříkové (39). Nový milenec má být, jak jinak, bohatý podnikatel. S fotbalistou Christianem Karembeu (40) je prý už konec!

Magazín Voici přišel s touto zprávou poté, co údajné milence vyfotil při večeři v luxusní pařížské restauraci. Ačkoliv přistižený pár se na snímcích neobjímá ani vášnivě nelíbá, autor článku považuje věc za hotovou. Rozvod je prý jen otázka času. Adriana a Christian navíc spolu několik měsíců nežijí. Protože však fotka sama působí až nevinně, ve francouzských médiích se přou, jaká je pravda. Nevyjadřují se k tomu bohužel ale ti, kterých se to týká nejvíce -  Adriana a Christian.

Adriana a Karembeu se rozešli, bude rozvod?

„Je to oficiální, manželé Karembeuovci se rozešli. Adriana se nyní setkává s francouzským obchodníkem jménem Andrew,“ napsal belgický deník Le Soir Magazíne. Andrew prý Adrianu chodí pravidelně podporovat i do hlediště francouzské Let´s Dance. Údajně spolu pár byl už na několikadenní dovolené v Africe.

Podle slovenského serveru Čas.sk je důvodem to, že se Karembeu přiznal k nemanželskému dítěti. Pár se přitom už nějakou dobu o potomka snaží. Někdy se však zdálo, že Adriana dává přednost kariéře a luxusnímu životu než mateřským pudům. A to možná Christiana vedlo k tomu, aby své geny rozšiřoval jinde...



Autor:  ex

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.