Sklenaříková slavila 36! S manželem a s milionářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sklenaříková slavila 36! S manželem a s milionářem!

Adriana Sklenaříková slavila narozeniny s manželem Christianem (vlevo) a kamarádem Borisem.
Adriana Sklenaříková slavila narozeniny s manželem Christianem (vlevo) a kamarádem Borisem. (Plus 1 deň/Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Pozdě, ale přece! Sexbomba a světová topmodelka Adriana Sklenaříková-Karembeu oslavila v centru Bratislavy se čtrnáctidenním zpožděním šestatřicáté narozeniny!

Pozdě, ale přece! Sexbomba a světová topmodelka Adriana Sklenaříková-Karembeu oslavila v centru Bratislavy se čtrnáctidenním zpožděním šestatřicáté narozeniny! Asistoval jí u toho jednak její manžel Christian Karambeu, ale i kamarád a jeden z nejbohatších mužů Slovenska, bývalý přítel Kateřiny Brožové Boris Kollár! A oba se pořádně »vycajchnovali«!

Oba muži totiž Adrianě věnovali nádherné šperky! Manžel Christian modelce věnoval nový briliantový prsten v ceně téměř půl milionu korun, Boris se zase předvedl s magickým přívěskem z luxusního bratislavského klenotnictví. A společně s dárky přišel na stůl i vysoký dort se svíčkami! Sladká dobrota ale zůstala podle reportéra slovenského deníku Plus 1 deň skoro netknutá, všichni štíhlí stolovníci si totiž objednali k jídlu zeleninový salát!

Kromě ústřední trojice se oslavy účastnil i Adrianin manažer Miro Šimonič, modelčina máma Zlatica s přítelem a její maltézák Tarzan, který prý sexbombu k narozeninám celou olízal!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.