Daniela Peštová - Řekla si o milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Daniela Peštová - Řekla si o milion!

Daniela Peštová v Čechách přehlídky vůbec »nechodí«. Jedinou, kterou šla, byla pro Avon, a to jen proto, že je komisařkou projektu Avon proti domácímu násilí.
Daniela Peštová v Čechách přehlídky vůbec »nechodí«. Jedinou, kterou šla, byla pro Avon, a to jen proto, že je komisařkou projektu Avon proti domácímu násilí. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Daniela Peštová (37)a Adriana Sklenaříková (36) měly být hvězdami slavnostního večera Avon v Obecním domě. Žena s nejdelšíma nohama ale zradila! Nedorazila – reklamu za šílený balík peněz upřednostnila před charitou. „Když se podíváte na jakéhokoli uvažujícího člověka, upřednostní vždy dobře placený džob před charitou.

Sklenaříková se vykašlala na charitu a odjela točit s Beckhamovými

Tak to bylo i u Adriany, samozřejmě je to pak pro nás zbytečně stresující,“ řekl PR ředitel Avonu Michal Borec. Hvězda mezi modelkami Daniela Peštová však nezklamala a »šla« v Čechách teprve druhou módní přehlídku. A její další spolupráce s Avonem jí vynese víc než milion korun!

„Komunikace s Danielou je opravdu jednodušší než s Adrianou, v rámci spolupráce je Daniela i přístupnější. Práce s Adrianou je komplikovaná, protože žije v Paříži. Účast na večeru potvrdila několikrát, ale vyhrála casting na reklamní kampaň s manželi Beckhamovými a nepřijela,“ vysvětlil neúčast Sklenaříkové Borec, kterému se podařilo udělat dobrý dlouhodobý kontrakt s Danielou Peštovou, jež se stane tváří Avon bižuterie.

A kosmetická firma neváhala zaplatit částku větší než milion korun. „Ano, je to pravda, může to být víc než milion,“ nepřímo nám potvrdil informaci PR ředitel. „Dělám tu práci tak dlouho, že si samozřejmě klidně řeknu o větší honorář,“ řekla Aha! Daniela Peštová, která rozhodně nemíní s prací modelky v dohledné době skončit.

Do Obecního domu ji přišel podpořit i její přítel Paľo Habera, který vůbec nemá pocit, že žije vedle nejkrásnější ženy v Čechách. „To není o tom, jak kdo vypadá, ale jaký je. Daniela samozřejmě nádherná žena je, to musím souhlasit,“ prozradil Habera.

Přehlídku a představení nového parfému U By Ungaro moderoval slovenský herec Maroš Kramár. Ten se celé odpoledne připravoval opravdu pečlivě i co se něčeho tvrdšího týče. Na pódiu to však jako správný profík skvěle ustál.

Mezi modelkami samozřejmě zářila Daniela Peštová, ale i zpěvačka Jana Kirschner stála za povšimnutí, přehlídku totiž odchodila bosa. „Já bych to nezvládla v takových podpatcích, jaké měly holky, navíc i vystupuju bosá, takhle se cítím příjemně,“ prozradila zpěvačka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.