Miloslav Mejzlík: Záchvat dny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miloslav Mejzlík: Záchvat dny!

Fotografie
Fotografie (internal)

Hvězda seriálu Velmi křehké vztahy trpí nesnesitelnými bolestmi kloubů! Chronické onemocnění, kterému nikdo neřekne jinak než »dna«, je o to horší, že herce Miloslava Mejzlíka (59) zastihlo nepřipraveného.

„Přišlo to dost nečekaně, ani nemám doma potřebné léky, než si pro ně dojdu, musím to nějak přežít. Vždycky se zdá, že ta nemoc ustoupí, ale to je falešná naděje,“ řekl deníku Aha! herec. „Je to sice docela nepříjemné, ale jsou i horší nemoci. Ale nezastírám, budu rád, až ty bolesti zase pominou,“ dodal Mejzlík, který se snaží nemoci nepoddávat a snaží se ji nevhodnou stravou nebo jinými spouštěcími faktory příliš nedráždit.

„Lidé trpící dnou by se měli vyhýbat hlavně zvýšené konzumaci masa, mléka a vajec. Pokud se bez masa přece jen neobejdou, měli by volit raději hovězí nebo telecí, z mléčných výrobků pak ty nízkotučné varianty,“ varují odborníci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.