Nyklová z Ulice: Žirafa sežere tolik co Lumírek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nyklová z Ulice: Žirafa sežere tolik co Lumírek!

„Berta je vděčná strávnice, jako můj Lumírek,“ pochvalovala si seriálová Vilma Nyklová
„Berta je vděčná strávnice, jako můj Lumírek,“ pochvalovala si seriálová Vilma Nyklová (Archiv TV Nova)

Jaroslava Obermaierová (64), alias Vilma Nyklová ze seriálu Ulice vyrazila s kolegyněmi na dámskou jízdu.

Nešlo však o žádné ponocování po barech. Vilma spolu se seriálovými kadeřnicemi Jitkou Farskou (Ilona Svobodová) a Romanou Havlíčkovou (Máša Málková), studentkou Janou Krausovou (Kristýna Stýblová) a starostovou sekretářkou Denisou (Stáňa Jachnická) zavítaly do pražské ZOO, kterou je provedl sám ředitel  Miroslav Bobek.

Dámy z Ulice viděly žirafy, lemury i želvy

Jejich cesta nejprve vedla k pavilonu žiraf, kde se seriálové hrdinky rozplývaly nad nedávno narozeným žirafím mláďátkem a zkusily si, jak se žirafy krmí.

„Berta je vděčná strávnice, jako můj Lumírek,“ pronesla Vilma Nyklová na adresu jedné z nich. Pak pokračovaly k výběhu samičky hrabáče kapského Kvídy, která slaví v úterý šesté narozeniny a dostala tak od dámské výpravy mnoho dobrůtek.

Úspěch u hvězd Ulice slavili i lemuři a celou prohlídku dámy zakončily u výběhu želv.

„Měla jsem v plánu vydat se do ZOO již dřív, a když jsem slyšela, že už tu byla od nás z Ulice většina, tak jsem samozřejmě nemohla být mezi posledními. Dokonce jsem měla za průvodce samotného pana ředitele ZOO. Takže až se do Ulice vrátíme, budou všichni závidět!“ Radovala se na konci dne z prohlídky Obermaierová alias Vilma Nyklová.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.