Helena Vondráčková: Dabovala babiznu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková: Dabovala babiznu!

Na vlásku
Na vlásku (David Kundrát, Falcon)

Slavnostní premiéry nové 3D »disneyovky« Na vlásku se zúčastnila celá parta osobností, která postavičkám propůjčila hlas v české verzi!

Netradiční sestavě kralovala zpěvačka Helena Vondráčková (63), jež nadabovala zlou čarodějnici!

Helenu a ostatní režíroval Vojta Kotek (23), který sám namluvil i banditu Flynna. Do hlavní role princezny Lociky s dvacet metrů dlouhými vlasy pak obsadil svou novou přítelkyni, herečku z Pardubic Ivanu Korolovou (22).

„Točili jsme přes týden od rána do večera, už jsme si s Vojtou lezli na nervy... Ba ne, bylo to úžasný,“ vtipkovala zamilovaně Korolová, jejíž zlou macechu ztvárnila právě Vondráčková.

„Dabuji a zpívám starou, zlou babiznu Gothel. Já se snažím naopak stále vypadat mladě, ale k tomu mi neslouží kouzelné vlasy jako princezně v této pohádce, nýbrž zdravý životní styl, cvičení a pozitivní myšlení,“ smála se Vondráčková, která pobavila celý sál.

„Větu, kdy říkám princezně Locice, že ji Flynn opustí, že je to jen »sladké mámení«, jsem si upravila sama a jsem ráda, že se lidé v sále smáli. Jinak ale vše bylo přísně dané,“ dodala Helena Vondráčková.



Přečtěte si
bobina
30. 1. 2011 • 08:41

ten jí odkopal! Holt svůj k svému,tak to je a není potřeba nic jiného dodat,jen to,že samochvála u této paní smrdí na hony daleko!

illis
29. 1. 2011 • 14:43

"Já se snažím naopak stále vypadat mladě, ale k tomu mi neslouží kouzelné vlasy jako princezně v této pohádce, nýbrž zdravý životní styl, cvičení a pozitivní myšlení,“ smála se Vondráčková, která pobavila celý sál. Tímto pobavila mne, ale v opačném slova smyslu. Ještě zapomněla dodat, že aby si připadala mladší, tak si vzala také mladšího chlapa, ale tím vůbec svých 63 let neodpáře. Obléká se jak dvacítka, ovšem s tím rozdílem, že módní oblečení, které sluší mladým dívkám na ní vypadá dost trapně. Hlavně krátké šaty, které měla na vystoupení minulý rok. Ještě měla řící, že si určitou mladost zachovala také tím, že neměla děti, nemusela k nim v noci vstávat a strachovat se o ně, když byly nemocné. A ty neshody v rodině, ty ji také nejspíš omladily.

winterfreshka
29. 1. 2011 • 13:17

s Kornem a Neckářem,měla jsem ji v oblibě.Co jí stojí za zadkem Nosál,změnila jsem názor .

stekavka
29. 1. 2011 • 12:12

Chudák,chce vypadat mladě,ale to by musela projít plastikou celá a ne jenom obličej.Vždyť na krku i rukách ji visí stoletá kůže a ještě ji odhaluje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.