Martin Maxa (49): NOVÁ LÁSKA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martin Maxa (49): NOVÁ LÁSKA?

»Zpívající kulturista« Martin Maxa se chystá prorazit na německých trzích.
»Zpívající kulturista« Martin Maxa se chystá prorazit na německých trzích. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Co je v domě, není pro mě! Tohle heslo se ale až k uším zpěváka Martina Maxy (49) zřejmě nedoneslo...

Udržuje prý totiž víc než přátelský vztah se svou manažerkou a textařkou Ingrid Keckovou! Maxa ale jakýkoli vztah důrazně popírá!

Zájem Maxa vyprovokoval svým prohlášením, že se s novými autorskými písničkami chystá dobýt německý trh. Pomoci mu v tom má právě manažerka Ingrid, která je rovněž autorkou německých textů k písničkám! „Kecková v Německu léta žila, ale před časem se vrátila do rodného Mikulova,“ napsal nám čtenář přímo z jižní Moravy, kde je prý Maxa v poslední době »pečený vařený«! „Poměrně často vídám Maxu u ní doma. A zůstává i přes noc! Spolu strávili i Silvestra,“ tvrdí náš informátor.

Všichni lidé z Maxova okolí ovšem jakýkoli vztah těch dvou popírají. „Nic spolu nemají. Viděl bych za tím snahu Martinovi uškodit,“ řekl deníku Aha! zpěvákův manažer Jiří Tůma. A v podobném duchu mluvil i Maxa sám, když jsme ho po několikadenním snažení zastihli na mobilu. „Panebože, to je tedy bláznivá spekulace!“ zhrozil se. „Oba máme vlastní a dlouhodobé vztahy a ty si také chceme udržet!“ prohlásil rozvedený zpěvák a otec tří dětí – Báry (19), Ivana (11) a Emy (4).



Přečtěte si
ivoadler
20. 1. 2011 • 13:18

Ingrid vypadá poněkud ochechulózně, ale co. Každý vypadáme nějak. Hlavně že to není žádná kecka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.