Martin Maxa přistižen s milenkou! Chce ho jen kvůli majetku!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martin Maxa přistižen s milenkou! Chce ho jen kvůli majetku!?

Martin Maxa s novou milenkou.
Martin Maxa s novou milenkou. (Aha! – Martin Hykl)

HOUSKA – Zpěvák Martin Maxa (47) má novou milenku! V alkoholovém opojení po vystoupení na benefičním koncertě Noc s hvězdami na hradě Houska se s neznámou blondýnkou vášnivě objímal a šeptal jí do ouška něžná slůvka.

Když jsme se ho ale přímo zeptali na totožnost jeho krásné přítelkyně, začal vše zapírat. „To není moje přítelkyně, to je přítelkyně tady mého kamaráda,“ kynul k opodál stojícímu mladíkovi. Ten duchapřítomně vyděšenou blondýnku objal a prohlásil, že jde o jeho přítelkyni. Jenže jakmile přítomní fotografové nebyli v dosahu, Maxa ve vášni s plavovlasou slečnou pokračoval.

Maxa se v těchto dnech věnuje plně podnikání. „Podařil se mi životní obchod – koupit nemovitosti, které jsem si vždycky přál koupit a vybudovat hotelový komplex za Prahou,“ svěřil se deníku Aha!. Že by se mladá neznámá blondýnka už těšila na roli hoteliérky?

4.8.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.