Vondráčková, Gott, Rolins, Belohorcová a další celebrity prchají z mrazivého Česka! Luxusní dovolené v teple! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková, Gott, Rolins, Belohorcová a další celebrity prchají z mrazivého Česka! Luxusní dovolené v teple!

Zuzana Belohorcová s partnerem Vlastou Hájkem (34) a jejich dcerou Salmou (1) ve svém bytě v americkém Miami trávili zimu už od konce října.
Zuzana Belohorcová s partnerem Vlastou Hájkem (34) a jejich dcerou Salmou (1) ve svém bytě v americkém Miami trávili zimu už od konce října. (Aha! – Marek Pátek, Showpix.cz, ara)

Pěkná řádka českých osobností je »za vodou« nejen v přeneseném slova smyslu, ale i doslova! Ze zimy a blátivé sloty prchli přes vánoční svátky za oceán k moři! Kdo kde tráví zimní dovolenou? Deník Aha! to ví!

Pěkná řádka českých osobností je »za vodou« nejen v přeneseném slova smyslu, ale i doslova! Ze zimy a blátivé sloty Nejvíc na to vyzrála sexy Zuzana s partnerem Vlastou Hájkem (34) a jejich dcerou Salmou (1)! Ti ve svém bytě v americkém Miami trávili zimu už od konce října, na Vánoce přijeli domů za rodiči a po Novém roce se tam zase na dva měsíce vracejí.

„Je bezvadné nechat si tam věci ve skříních a cestovat bez kufrů,“ pochvaluje si Vlasta výhody amerického »zimního« bytu. „Užila si hlavně naše Salma, která byla u moře už podruhé, ale teprve teď začala vnímat moře a písek, moc se jí tam líbilo.

Silvestra oslavíme s našimi přáteli ve Špindlu a ukážeme Salmě taky sníh, když už moře viděla, ale pak se zas vracíme do Miami. Mám tam rozjetý nějaký byznys a docela se mi daří,“ pochvaluje si Hájek, který se za mořem věnuje prodeji realit.prchli přes vánoční svátky za oceán k moři!

Kdo kde tráví zimní dovolenou? Deník Aha! to ví!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.