Helena Vondráčková - Tátu jí odvezli do nemocnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková - Tátu jí odvezli do nemocnice

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (Aha! – Marek Pátek)

Další starost pro Helenu Vondráčkovou (63)! Její tatínek Jiří, musel být hospitalizován v chrudimské nemocnici!

Další starost pro Helenu Vondráčkovou (63)! Její tatínek Jiří, devadesátiletý patriarcha muzikantského rodu Vondráčků, musel být hospitalizován v chrudimské nemocnici! Zde leží na jednotce intenzivní péče!

Vondráček musel do nemocnice den po oslavě šedesátých narozenin syna Jiřího. „Je u nás od soboty. Leží na chirurgické jednotce intenzivní péče,“ prozradil deníku Aha! zdroj z nemocnice. Vondráček byl do nemocnice přijat kvůli akutní operaci kýly. Musel hned na operační sál, zákrok však ztěžoval jeho věk i dlouhodobé problémy se srdcem.

„Operace v narkóze je u pacientů v takovém stavu vždy riziková, musí se počítat s komplikacemi a postupovat velmi opatrně,“ uvedl jeden z lékařů, který si nepřál být jmenován. V tuto chvíli je pan Vondráček stabilizován a dochází za ním celá rodina, včera jej navštívila i dcera Helena.

Kromě sourozenců Heleny a Jiřího, hudební legendy a textaře, mezi nimiž je vztah již delší dobu kvůli osobním sporům bolestivě napjatý, pronikla do světel reflektorů i Jiřího dcera Lucie Vondráčková (30). Ta se teď na pár dní vrátila do Čech z Kanady, kam nedávno odcestovala se svojí láskou, hokejistou Tomášem Plekancem (28).

Přečtěte si
lucy
13. 1. 2011 • 14:32

Bohužel to, že jde o promo, z toho číhá jak sláma z bot.

zembislav
13. 1. 2011 • 14:05

V nemocnici v Chrudimi se sázeli, jak rychle bude zpráva o tom,že HV přijela milostivě navštívit po iks letech tatínka, v bulváru.A ejhle,měli pravdu.Už jsme se od ní takhle dozvěděli o nemoci bratra,synka MM Toníka, o operaci HV a nyní tedy tatínek,který je teď,když je nemocný, pro propagaci dobrý.Zvláštní boj s bulvárem,že? Fakt hodně odporné. A reportér Macek (ten,co píše s MM knihy !!!) je takovej mamlas, že píše o Jiřím V. že je textař, přitom je to hudební skladatel s více než 500 písněmi na CD, oceněními, a zlatýma a platinovýma deskama za skladby a producentství. Ignorantství "reportéra" s úrovní nula , sloužícího Řitce do omrzení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.