Které celebrity si nadělily pod stromeček zásnuby? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Které celebrity si nadělily pod stromeček zásnuby?

Fotografie
Fotografie (internal)

Vánoce jsou svátky klidu, míru a především lásky. O tom se přesvědčilo i několik celebrit, které našly pod stromečkem snubní prsten.

Následující rok bude zřejmě pro Lily Allen (25), Natalii Portman (29), Reese Witherspoon (34), Shaniu Twain (45) nebo Hugha Hefnera (84) ve znamení lásky. Všechny tyto hvězdy, včele s proslulým proutníkem Hefnerem, se rozhodly, že vstoupí do svazku manželského.

A zatímco Shania Twain s Fredericem Thiebaudem stihli jak zásnuby, tak i svatební obřad, zbytek zmíněných zatím veselku jen plánuje.

Vysněný prstýnek je zřejmě velkou vzpruhou a štěstím pro Lily Allen, která si prožila v uplynulém roce tragédii, když už podruhé potratila. Přestože nebylo jasné, jestli takovou ránu její vztah se Samem Coopeem unese, jak to vypadá, nešťastná událost je naopak spojila. Sam ji požádal o ruku v luxusním hotelu na ostrově Bali na Štědrý den při západu slunce.

Radovat se může i žena pyšnící se titulem Nejkrásnější židovské herečky Natalia Portman. Ta oslavuje rovnou dvě radostné události. Nejen své zasnoubení, ale i to, že se svým nastávajícím Benjaminem Millepiedem čekají prvního potomka.

Pořekadlo o tom, že co je v domě není pro mě, neplatí v případě oscarové herečky Reese Witherspoon. Už brzo se ani ne po roční známosti vdá za svého agenta Jima Totha. S tím si začala krátce poté, co se rozešla s hercem Jakem Gyllenhaalem.

Zamilovaná atmosféra Vánoc obalamutila i dosud nedostupné srdce čtyřiaosmdesátiletého zakladatele Playboye Hugha Hefnera, který bude ženatý už celkem potřetí. Jeho vyvolenou je čtyřiadvacetiletá Crystal Harris. „Když jsem ji u stromečku požádal o ruku, byla k slzám dojatá, to byly moje nejkrásnější Vánoce,“ rozplýval se Pan Playboy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.