Celebrity žijí Halloweenem - Která z nich je největší příšera? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Celebrity žijí Halloweenem - Která z nich je největší příšera?

Fotografie
Fotografie (internal)

Koncem října každoročně zachvátí svět svátek jménem Halloween, nebo-li svátek všech svatých. Hallowenové šílenství nemíjí ani známé tváře, které se skrývají pod obludnými nebo morbidními maskami. A někdy je to podívaná za všechny prachy!

Poslední říjnový den se tak především v anglicky mluvících zemích, kde má tento svátek nejvíce příznivců, všichni převlékají do nejrůznějších maškarních převleků. V nich pak chodí na párty, v případě dětí koledovat k sousedům.

S blížícím se datem 31.10. nechtějí nechat nic náhodě ani celebrity. A nejenže kostýmy vybírají, některé se dokonce rozhodly v nich už i chodit. Takovým příkladem je Lady GaGa. U ní si ovšem člověk není nikdy jistý, zda je její zjev přípravou na maškarní bál, anebo oděv, v němž si normálně vyrazí ven.

To Paris Hilton je teprve ve fázi vybírání a zkoušení toho pravého halloweenského převleku. Ve specializovaném obchodě narazila na svůj oblíbený kostým sexy námořnice, jemuž rozhodně nemohla odolat a hned si ho vyzkoušela. Otázka ovšem je, proč v ruce ještě třímala rekvizity jako medvědí drápy nebo Amorovy šípy. Zřejmě má ještě v záloze několik dalších variant.

Narozdíl od strašidelné GaGa a sexy Hilton, Zoufalá manželka Teri Hatcher se ukázala opět jako tragédka a to nejen v seriálu. Jako halloweenský ohoz zvolila prapodivnou a především hodně nevkusnou image srdcové královny, přičemž vlasy měla na styl Sněhurky, šperky jako kurtizána a srdce namalované na rtech připomínalo líčení z cirkusu.

Kdo z nich je podle vás největší obluda?

Lady GaGa si jako strašidlo vyrazila do města.

Paris Hilton ještě nemá jasno, za co ve skutečnosti půjde.

Teri Hatcher asi hodlá strašit děti. Jak jinak si vysvětlit tento kostým...

ČTĚTE TAKÉ:

David Beckham: Chce být mutantem!

Angelina, Barack i Jennifer - Koupou se v krvi!

Utíkejte, Heidi přichází!

Zvířecí Halloween - Šest největších příšerek

Brad Pitt: Z hezouna je strašidlo!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.