Vdova po Martinu Štěpánkovi: Zbavuje se bytu hrůzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdova po Martinu Štěpánkovi: Zbavuje se bytu hrůzy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka Jaroslava Tvrzníková (70), vdova po herci a bývalém ministru kultury Martinu Štěpánkovi (†63), se zřejmě chce zbavit bytu, kde se její muž v září zastřelil. Na jednom z realitních portálů se totiž objevil inzerát nabízející pronájem bytu z domu hrůzy.

„Hezký, prostorný byt dispozičně dělen na 4 + 1s menším balkonem a celkovou obytnou plochou 135 m2, dobře dostupná lokalita Prahy 3, 5 minut na metro Flora...“ láká realitní kancelář potenciální klienty na prohlídku bytu k dlouhodobému pronájmu, který vyjde na 18 tisíc korun měsíčně.

To je vzhledem k rozměrům, vybavenosti a v neposlední řadě i poloze poměrně slušná cena. Nájemné v obdobných bytech totiž bývá o pár tisícovek vyšší!

Vzhledem ke krizi na realitním trhu je nyní pronájem bytu tou nejvýhodnější metodou. Jak se však redaktoři deníku Aha! přesvědčili, o bydlení na prestižní adrese pražských Vinohrad příliš velký zájem není. Jako by hrůzná tragédie lidem naháněla strach.

Jen málokdo by spokojeně usínal v místech, kde se těžce nemocný Martin Štěpánek kvůli nesnesitelným bolestem zastřelil a kde pak v pracovně našla bezvládné tělo Jaroslava Tvrzníková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.