ROZHOVOR Eva Mendes (36): Jsem posedlá krásou Salmy Hayek. A sexem. Proto se nevdávám, manželství by to narušilo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ROZHOVOR Eva Mendes (36): Jsem posedlá krásou Salmy Hayek. A sexem. Proto se nevdávám, manželství by to narušilo…

Fotografie
Fotografie (internal)

Sexy herečce Evě Mendes (Ghost Rider, Rychle a zběsile 2, Bratři jak se patří...) děsně vadí muži. Tedy hlavně jejich ješitnost. Naopak srdce se jí rozbuší, kdykoliv spatří kolegyni Salmu Hayek. „Normálně nevěřím, jaká je krásná. Vysloveně jsem jí posedlá,“ prozradila na sebe v rozhovoru. A také to, že vdávat se nechce, protože miluje sex. A ten manželství podle ní ničí…

Rozhovor vznikl pro švýcarský internetový portál Blick (jeho vydavatelem je společnost Ringier Axel Springer, která vydává i deník Aha!).

Mnozí vás považují za velmi přitažlivou a nedostupnou ženu…

O sobě si toto vůbec nemyslím. Navzdory nezávislosti jsem v některých věcech dost staromódní. Vděčím za to své matce, která je Kubánka. Jsem přesvědčena o tom, že jako žena musím při svém muži stát a podporovat ho. Chci totiž, aby byl šťastný.

Co musí mít muž, aby na vás zapůsobil?

Doufám, že si to nevysvětlíte špatně, ale líbí se mi, když je muž moudřejší než já. Musí být o cosi starší a mít dost životních zkušeností. Chci se od něj učit a také mít pocit, že mě ochraňuje.

A co se týče vzhledu?

Nejvíc se mi líbí ten typ Alain Delon z filmu Bazén z roku 1969, kde si zahrál po boku Romy Schneider. Je to i jeden z mých oblíbených filmů. Pokud by měl mladý Delon ještě i rozum a dobré manýry, byla by to ideální kombinace!

Jaké mužské vlastnosti vás dokáží nejvíce naštvat?

To, že neustále hledí jen na to, jak lidé vypadají. Jako žena u nich malé chybičky dokážu přehlédnout. Muž však musí mít v sobě něco výjimečného.

To říká tato na první pohled přitažlivá a bezchybná žena ...

Bezchybná? Hloupost! Vůbec se nepovažuji za úplně sexy. Podívejte se na Salma Hayeková. Normálně nevěřím, jaká je krásná. Vysloveně jsem jí posedlá. Na sobě bych našla víc věcí, které by mohly být lépe.

Například?

Moje ruce. Ráda bych měla vznešené dlouhé nehty. Moje však vypadají jako ruce nějakého čtrnáctiletého chlapce.

A co je na vašem těle to nej?

Můj úsměv, který miluji, moje ústa a zuby. Přitom jsem své ústa v minulosti nesnášela, protože jsem je považovala za příliš velké.

A co děláte pro své dokonalé křivky?

Fitnes, přestože ho nesnáším.

V minulosti jste se ukázala i nahá. Vy nemáte žádné problémy s nahotou?

Ne. Ve své kůži se cítím velmi dobře. Zajímavé je, že moje matka je příliš konzervativní a doma jsme se o sexu nikdy nebavili. Možná i proto mi je nepříjemné, když se jí do rukou dostanou podobné fotografie.

Přestože jste v mnoha věcech konzervativní, ještě jste se nikdy nevdala. Proč?

Manželství je fantastická věc, když chce člověk nadobro zapomenout na sex (smích). Žertuje. Tento svazek je nádherný, ale tlak rychle se vydat je obecně příliš velký.

Myslíte si, že byste byla dobrou hospodyňku?

Popravdě, dokážu vytřít podlahu jako nikdo. Nevím, proč mi to nikdo nechce uvěřit ...

Čtěte také:

Dara Rolins vyrazila na Floridu - Potkala Evu Mendes!

Evě Mendes vykouklo prso!

Eva Mendes & Eva Herzigová: Když šaty zlobí...

Salma Hayek: Nechala si prsa přifouknout?!

Souboj rób na festivalu v Cannes - Vyhrává vínová Salma Hayek!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.