Bartošová natáčela videoklip: Děkuje andělům za rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová natáčela videoklip: Děkuje andělům za rozvod!

Iveta se včera při natáčení s Agátou (vlevo) cítila uvolněně.
Iveta se včera při natáčení s Agátou (vlevo) cítila uvolněně. (Aha! – David Kundrát)

Včerejší odpoledne trávila Iveta Bartošová (44) natáčením nového videoklipu. Její novou tanečnicí se při té příležitosti stala Agáta Hanychová (25). Po veselém letním songu Heja, heja Bartošová totiž vypouští novou dojemnou písničku, ze které až mrazí. Má název Děkuju vám, andělové a Iveta v ní vzdává hold nebeským bytostem za sílu, díky které opustila svého manžela Jiřího Pomejeho (45)!

Včerejší odpoledne trávila Iveta Bartošová (44) natáčením nového videoklipu. Její novou tanečnicí se při té příležitosti stala Agáta Hanychová (25). Po veselém letním songu Heja, heja Bartošová totiž vypouští novou dojemnou písničku, ze které až mrazí.

Má název Děkuju vám, andělové a Iveta v ní vzdává hold nebeským bytostem za sílu, díky které opustila svého manžela Jiřího Pomejeho (45)!

„Když má někdo za sebou definitivní rozchod s člověkem, který ho dusil, dá do písně všechny emoce a pak se práce povede mnohem líp. Je to pro mě svého druhu očištění,“ vysvětlila včera Nedělnímu Aha! Iveta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.