Rapper Hanychové: Vyje**ná zlatokopko! A pak? Vášnivá líbačka Agáty s Evou Aichmajerovou - Decastelo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rapper Hanychové: Vyje**ná zlatokopko! A pak? Vášnivá líbačka Agáty s Evou Aichmajerovou - Decastelo

Agáta Hanychová (vlevo) a Eva Decastelo se vášnivě líbají.
Agáta Hanychová (vlevo) a Eva Decastelo se vášnivě líbají.

Urážky a nadávky od slovenského rappera Rytmuse a dalších si musela vyslechnout modelka a skandalistka Agáta Hanychová. A pak ji s modřinami na krku od škrcení uklidňuje Eva Aichmajerová - Decastelo. To mezi nimi vyprovokuje vášnivou líbačku. Ovšem jen v novém hip hopovém klipu…

„Přišla jsi z vyje**né dědiny, většinou pocházíš z chudé rodiny…,“ tak začíná text písně na novém klipu slovenského rappera Rytmuse, v níž se pouští do zlatokopek. Podobných urážek je plný celý text. A kdo je musí poslouchat? Nikdo jiný než Agáta Hanychová. Ta v klipu totiž představuje mladou dívku, která za cenu slušného komfortu, luxusního oblečení a drahých večeří, táhne s nepříliš přitažlivým výrazně starším mužem. Sex s ním skončí modřinami na krku.

A přestože se poté znechuceně oplachuje a »úžasnou soulož« nějakou dobu se slzami v očích rozdýchává, chvíli na to už kráčí nákupní třídou s taškami z luxusních obchodů. Posadí se ke své kamarádce, kterou představuje Eva Aichmajerová - Decastelo, a nechá se uklidňovat. Uklidňování se mění ve vášnivé líbání…

Právě to považuje Eva za pointu celého příběhu. „Hlavní hrdinka představuje zlatokopku, prahne po luxusu, její opravdová láska je ale její přítelkyně,“ uvedla pro Ahaonline.cz.

A jak se jí líbalo s Hanychovou? „Jsme s Agátou už dlouho kamarádky, bylo to v pohodě,“ směje se Aichmajerová - Decastelo.

Shlédněte videoklip

ČTĚTE TAKÉ:

Agáta Hanychová se sestrou Kordulkou - Hrátky se psem i osahávání ňader!

Agáta Hanychová: Bojuje se svými lesbickými sklony?

Uplakaná Agáta Hanychová: Jsem těhotná!

Video Youtube.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.