50 pejsků vděčí za život Pamele Anderson | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

50 pejsků vděčí za život Pamele Anderson

Fotografie
Fotografie (internal)

Podpisem šeku zachránila někdejší herečka a sexbomba Pamela Anderson několik desítek psů. Jejich život byl po ropné havárii v Mexickém zálivu v ohrožení. Už není…

Na padesát psů, z nichž některé opustili jejich majitelé po havárii ropné plošiny v Mexickém zálivu, jsou na cestě do nových domovů ve Virginii. Zajistila jim je mezinárodní organizace Lidé pro etické zacházení se zvířaty (PETA).

Náklady na přemístění psů zaplatila čestná předsedkyně společnosti Pamela Anderson, hvězda seriálu Pobřežní hlídka a někdejší modelka pánského časopisu Playboy.

Od 20. dubna, kdy vybuchl ropný vrt britské společnosti BP v Mexickém zálivu, zaznamenaly některé zvířecí útulky v Louisianě značný příliv zvířat. Mnohá do útulku přinesli jejich majitelé, kteří kvůli havárii a následné ekologické katastrofě ztratili zaměstnání nebo příjmy.

Anderson pózovala v pondělí na tiskové konferenci v New Orleans s některými psy a dva z nich si později vybrala. Nový domov u ní našli malí psíci, kteří se pyšní slavnými jmény Gina Lolobrigida a Brigitte Bardot.

O Pamele na AhaOnline.cz:

Pamela Anderson je kráva!

Paparazzi foto – Sexy Pamela Anderson nakupuje kytky

Divoká Pamela Anderson - Nejdřív paso doble a pak paso poble

VIDEO: Austrálie zakázala reklamu s Pamelou Anderson. Je v ní příliš sexy!

Pamela Anderson: Tohle tělo už je zase k mání!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.