Dejdar natáčí Zdivočelou zemi a tvrdí: Comeback končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dejdar natáčí Zdivočelou zemi a tvrdí: Comeback končí!

Martin Dejdar coby Antonín Maděra ze seriálu Zdivočelá země to s koňmi umí.
Martin Dejdar coby Antonín Maděra ze seriálu Zdivočelá země to s koňmi umí. (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč)

Herec Martin Dejdar (45), který v současné době natáčí čtvrtou řadu seriálu Zdivočelá země, se chtě nechtě musel rozloučit s rolí potrhlého Ozzáka z »nováckého« sitcomu Comeback. I když by si diváci i TV Nova přáli pokračování, kvůli rozkolu ve scenáristickém týmu se ho s největší pravděpodobností nedočkají.

Přestože si Dejdar na nedostatek práce nemůže stěžovat, konec jeho oblíbené postavy ho mrzí. „Dotočili jsme Comeback a pokračovat se asi nebude, jedná se alespoň o speciálním dílu s Ozzym Osbournem, který koncem srpna dorazí do Česka. Ale třeba si to scenáristé rozmyslí a pojede se dál, byla by škoda, kdyby seriál skončil nadobro,“ posteskl si herec, který s Ozzákem strávil dva roky a jen s těžkým srdcem se s ním nyní loučí.

Herce jsme zastihli na statku Koloredov na Písecku, kde s režisérem Hynkem Bočanem natáčejí poslední díly Zdivočelé země. „Tahle série bude hodně emotivní, plná překvapivých zvratů, ale i závisti a vyhrocených scén. Rozhodně se bude na co dívat,“ nechal se slyšet Dejdar, který kvůli roli neuvěřitelně »zestárl«, stejně jako jeho seriálová manželka v podání slovenské herečky Jany Hubinské. Kromě nich se diváci mohou těšit také na Petru Špalkovou, Hanu Vagnerovou, Davida Suchařípu nebo Ladislava Gerendáše.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.