Tajemství milovaných hvězd! Martin Dejdar: Oběť depresí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství milovaných hvězd! Martin Dejdar: Oběť depresí

Fotografie
Fotografie (internal)

Dnes je Martin Dejdar (45) stálice první třídy, za život si ale prošel peklem! Věděli jste, že exotický vzhled zdědil po tatínkovi, který byl námořník?

A že kvůli němu zprvu dostával jen role cizinců nebo cikánů? Přelom přišel s filmem Šakalí léta, pak ale následovalo nejdrsnější období v jeho životě, kdy »zahučel« do dluhů kvůli filmu Panství. Dodnes se léčí s těžkými depresemi...

Martin se narodil ve Vysokým Mýtu, ale od tří let žil v Chrasti, kde dodnes stále bydlí jeho maminka a tatínek, bývalý námořník, díky němuž se podíval po celém světě. V roce 1987 ukončil pražskou DAMU a nastoupil do svého prvního angažmá v pražském Studiu Ypsilon.

Zprvu hrál většinou cizince nebo cikány, první velkou roli si zahrál v muzikálovém snímku Šakalí léta, Českým lvem byl oceněn v roce 1995 za ztvárnění nemocného tanečníka ve filmu Učitel tance.

Rozhodl se vyzkoušet i produkci, ale anglicky mluvená detektivka Panství mu nakonec dost zkomplikovala život. Film byl propadák a herec musel celých deset let tvrdě splácet několikamilionový dluh. Od té doby prý trpí silnými depresemi.

„Doktoři tvrdí, že se tady žádné závratné změny nedají čekat. Nezávisí na tom, jestli se ti v profesi daří. Bude to furt otevřené a nedořešené téma, které nemohu ovlivnit,“ posteskl si herec, který teď září v sitcomu televize Nova Comeback jako Ozzák.

Radost mu dělá manželka Daniela s dcerou Sárou (5) a synem Matějem (11), který zdědil po otci lásku k hokeji – hraje v jeho hvězdném týmu HC Olymp.

Zítra: Josef Vinklář

Přečtěte si
zaj-po
14. 1. 2011 • 11:59

PAN DEJDAR JE NEJENOM SKUTEČNĚ KRÁSNÝ A MILÝ MUŽ,ALE TAKÉ VELMI CITLIVÝ. NENÍ DIVU,ŽE V TOMTO NÁRODĚ TRPÍ DEPRESEMI-NEBOŤ V TOMTO NÁRODĚ NAMÍSTO LÁSKY A MILOSRDENSTVÍ PANUJE OD DOB HABSBURKŮ/KTEŘÍ MIMO JINÉ POKATOLIČTILI NÁSILÍM ČESKÉ KRÁLOVSTVÍ/ JEN ZÁVIST, ŠKODOLIBOST,ZLOLEJSTVÍ,PROKLÍNÁNÍ,ABSOLUTNÍ SOBECKOST A NAPROSTÝ ODPOR KE VŠECHNĚM,KTEŘÍ OPRAVDU JSOU CELEBRITAMI,KTERÉ TOHO HODNĚ UMÍ.VÍM, ŽE NA TUTO ZÁKEŘNOU NEMOC SE MUSEJÍ BRÁT PŘÍSLUŠNÁ ANTIDEPRESIVA, NEPOSLOUCHAT TY , KTŘÍ DO OČÍ MAŽOU MED KOLEM PUSY A ZE ZADU MAJÍ SNŮŠKU POMLUV A LŽÍ.TAKÉ VELMI POMÁHÁ BÝT MILOSRDNÝ A POMÁHAT VŠEM TĚM,KTEŘÍ PO POMOCI ZOUFALE VOLAJÍ.MARTINE, MÁM TĚ RÁDA A PROSÍM TĚ NEZTRÁCEJ OPTIMISMUS A LÁSKU K ŽIVOTU!!!ŠOUBYZNYS KDYBY JSI V NĚM NEBYL BY BYL OCHUZEN A TO VELMI!!! HLAVU VZŮRU RYTÍŘI.JANA POLÁKOVÁ-HOGROVÁ.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.