Dejdar se vrátil do Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dejdar se vrátil do Ulice!

Dejdar hraje kadeřníka Davida.
Dejdar hraje kadeřníka Davida. (TV Nova)

Televize Nova nechce přijít o Martina Dejdara (45). Ukončení oblíbeného sitcomu Comeback znamenalo i konec Dejdara na obrazovkách. Jenže ztřeštěný rocker si získal tak velkou popularitu, že se Nova nechtěla vzdát svého želízka v ohni. Po dvou letech tak nastupuje Dejdar zpět do nekonečného seriálu Ulice a také do postele Jany Sovákové (34), která hraje jeho dávnou lásku, kadeřnici Ingrid!

Dejdar byl vždy coby kadeřník David osudovým mužem Ingrid. To on měl největší zásluhu na tom, že opět vstala z kolečkového křesla. Její láska ho ale dusila, a tak raději utekl. Nemohl na ni však zapomenout a vrátil se.

„Ingrid bude koukat, až ji přepadnu v tom jejím království. Malé předvánoční překvapení. Pokud si dobře pamatuju, Ingrid Vánoce nikdy nemusela. Takže jí dobré víno, její oblíbené oříšky a fyzický kontakt určitě přijdou vhod. Docela jsem na ni zvědavý, přece jen jsme se zase delší dobu neviděli. Ale podle toho, co říkala do telefonu, už je zase docela v pohodě. Nejvyšší čas ji zkontrolovat,“ těšil se Martin Dejdar alias David Brancusi, který se do seriálu vrátil již včera.

Davidova role rozvíří nejen život Ingrid, ale i celé Ulice!

Martin Dejdar se vrací zpět ke své seriálové lásce Janě Sovákové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.