Pokračování masakru u Hanychové: Pobodaná dívka už je doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pokračování masakru u Hanychové: Pobodaná dívka už je doma!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dcera slovenského politika Roberta »Roba« Beňa (46) Lucie (28), kterou minulou středu v domě Agáty Hanychové (24) ve Statenicích pobodal pětačtyřiceti ranami její expřítel Jiří, už je z nemocnice doma!

Z vojenské nemocnice ve Střešovicích ji odvezl přímo její otec, který za dcerou přijel ze Slovenska. „Dcera je stabilizovaná, lékaři jsou překvapeni, jak dobře to zvládla,“ prozradil Luciin otec už včera, kdy deník Aha! a slovenský server topky.sk získaly svolení otisknout Luciin příběh i s podrobnostmi onoho otřesného večera. Teď se navíc objevily další šokující skutečnosti! Lucie musela přečkat nejen útoky nožem, ale i pokus o uškrcení! „Poté, co ji pobodal, se vrátil a pokračoval. Protože ji nedokázal zabít, tak na chvíli odešel a vzal si kravatu. Pak řekl: »Tak to doděláme, miláčku.« Chtěl ji zaškrtit. Ta kravata potom zůstala viset v koupelně,“ šokuje Beňo, který už dva roky žije s první československou miss Ivanou Christovou (38). Ta se k případu zatím nechce vyjadřovat. Útočník, Luciin expřítel Jiří, je ve vazbě a bylo mu sděleno obvinění z pokusu o vraždu.

Agáta Hanychová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.