Ochotská dostala od přítele byt: Milenci už do ní nasypali miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ochotská dostala od přítele byt: Milenci už do ní nasypali miliony!

Michaela Ochotská letos dostala byt za pět milionů!
Michaela Ochotská letos dostala byt za pět milionů! (Aha! – M. Pátek, D. Kundrát, A. Malachovský)

Moderátorka odpoledních Televizních novin na Nově Michaela Ochotská (24) měla opravdu hezký začátek roku. Dostala totiž luxusní byt! „Vůbec jsem to nečekala, ale ten dárek mě fakt potěšil,“ řekla deníku Aha! Ochotská se stejnou lehkostí, jako by dostala bonboniéru ze supermarketu. Hned vzápětí ale Míša připustila, že byt dostala od přítele, o němž je ochotná prozradit pouze to, že je to cizinec. Po svém boku musí mít hodně štědrého muže!

Muže, který ji bytem za nejméně pět milionu obdaroval, zatím sexy blondýna tají. Ostatní milenci však nikdy v utajení nezůstali a moderátorka se ani nebála promluvit o dárcích, které jí měly zpříjemnit život. A že jich nebylo málo, a nebyly ani levné! Cena bílého Audi A5, kterým Míša jezdí, je 1,2 milionu korun. Díky známosti s fotbalistou Tomášem Ujfalušim nejdříve získala vůz jen k zapůjčení, a lze jen spekulovat o tom, zdali za něj vůbec něco zaplatila. Je potřeba se zmínit i o hodinkách posetých diamanty, které byly také jedním z dárků Ujfalušiho. Cena takovýchto hodinek se pohybuje okolo sedmi set tisíc. A prsten, kterým se chlubila kamarádkám, mohl přijít fotbalistu na dobrých sto padesát tisíc. Díky svým vztahům si tak už přišla na majetek v hodnotě několika milionu – sečteno podtrženo lze hovořit o částce přibližující se k sedmi milionům.

Bílé audi bylo dárkem od Tomáše Ujfalušiho.

Hodinky poseté diamanty a prsten byly také dárky od Tomáše.

Tomáš Ujfaluši

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.