Jak studovala modelka Verešová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak studovala modelka Verešová?

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Aha! – Václav Koukolíček)

5:00 – Absolventi, kteří se budou ucházet o místo s titulem z plzeňské právnické fakulty, budou mít v příštích letech velké problémy. Vinou skandálů (podivné přestupy studentů z jiných škol, někteří zvládli studium za dva měsíce atd.) , které prošetřuje policie, budou mít ztíženou pozici oproti právníkům z fakult v Brně, Praze a Olomouci. Bude se to týkat třeba i modelky Andrey Verešové, která na škole vystudovala?

„K absolventům fakulty budeme nyní přistupovat se zvýšenou opatrností. Budeme chtít vidět jejich práce, pohovory budou náročnější,“ říká Ludvík Rösch z největší plzeňské advokátní kanceláře. Smutnou skutečností je i fakt, že o nekalých praktikách proděkana Milana Kindla vědělo i širší vedení fakulty. Na dlouhá léta fungující podvody ale zaměstnanci podle deníku MF Dnes upozornit nechtěli, protože se prý báli o svůj plat...

Plzeňská práva připomínají bermudský trojúhelník, kde záhadně mizí diplomové práce prominentních studentů. A také zázračnou továrnu chrlící právníky v rekordně krátkém čase. Vystudovat pětiletý právnický obor se zde dalo i za dva měsíce. Mezi prominentní studenty patřily děti zavražděného podnikatele Františka Mrázka Michal a Monika. Dalším byl expremiér Stanislav Gross, chomutovská primátorka Ivana Řápková nebo starosta Prahy 5 Milan Jančík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.