Kuchařová vybírala šperky: Chci vypadat jako Angelina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuchařová vybírala šperky: Chci vypadat jako Angelina!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Miss World Taťána Kuchařová (21) si jen pár dnů před festivalem v Karlových Varech byla vybírat šperky na slavnostní zahajovací ceremoniál. A rozhodla se inspirovat od hollywoodské krásky. „Chci vypadat stejně jako Angelina Jolie!“ prozradila Aha!

Samozřejmě nepůjde na plastiku, jde výhradně o výběr šperků, kterými Angelina, přítelkyně krasavce Brada Pitta, oslnila na filmovém festivalu v Cannes. „Ty smaragdové náušnice měla úžasné a já chci podobné. Půjdou mi k očím, stejně jako Angelině, která je má taky zelené,“ přemýšlela nahlas Kuchařová.

Zklamání však přišlo ve chvíli, kdy v klenotnictví právě takové náušnice momentálně neměli. „Můžete mi je objednat? Opravdu si je velmi přeju,“ prosila prodavačky za pultem Kuchařová. A ty slíbily, že je do zahajovacího večírku seženou. Co by neudělaly pro ženu, která je už druhým rokem tváří firmy, když štafetu převzala po Simoně Krainové?

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

15.6.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.