Milionáři s ferrari: Pomohou Kuchařové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milionáři s ferrari: Pomohou Kuchařové

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová (Aha! – Martin Přibyl, Karel Kopáč)

BRNO – Večeři s jezdcem formule 1 Felipe Massou absolvují v září v Brně kromě boháčů jezdících s vozy Ferrari také postižení lidé, kterým pomáhá nadace Miss World 2006 Taťány Kuchařové. Na brněnském Masarykově okruhu se totiž právě v tomto termínu poprvé ve střední Evropě uskuteční třídenní akce Ferrari Racing Days.


● A přijede pilot F1 Felipe Massa

Pořadatelé během ní předají nadaci Kuchařové i peníze na takzvaný Fond rychlé pomoci určený pro lidi v obtížné životní situaci.

Kliknutím zvětšeteAkce bude kromě majitelů Ferrari a závodníků s těmito vozy otevřená i pro běžné fanoušky motorismu. Diváci, kteří zaplatí vstupné 300 Kč, budou moci spatřit například historické formule (s kterými závodil např. Kliknutím zvětšeteMichael Schumacher či Niki Lauda), současné závodní vozy Ferrari, na uzavřeném parkovišti by se pak mělo objevit minimálně dvě stě »civilních« vozů Ferrari, které patří majitelům v Česku a okolních zemích.

Vrcholem by mělo být představení týmu formule 1 a jízdy na okruhu s monopostem F1. „Chceme, aby se Felipe Massa pokusil překonat dosud platný absolutní rekord Masarykova okruhu,“ uvedl mluvčí Scuderia Praha Jiří Rozkošný. Ten od roku 2002 drží skotský pilot David Coulthard s mclarenem (1:36,77 min).

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.