Tajemství Dády Patrasové - Podvedla Felixe - Spala s Kocábem! Svědectví o tom, jak si pánové šli dát přes hubu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství Dády Patrasové - Podvedla Felixe - Spala s Kocábem! Svědectví o tom, jak si pánové šli dát přes hubu

PRAHA – Současný ministr vlády pro lidská práva Michael Kocáb (54) coby symbol ctnosti a věrnosti? Nenechte se vysmát! Své by o tom mohl vyprávět manžel královny dětských srdcí Dády Patrasové (53) Felix Slováček (65), který před pár lety musel řešit situaci, kdy mu Kocáb chtěl jeho ženu přebrat, nastěhovat ji k sobě domů a žít s ní i se svou vlastní manželkou Marshou ve třech na hromádce!

Současný ministr vlády pro lidská práva Michael Kocáb (54) coby symbol ctnosti a věrnosti? Nenechte se vysmát! Své by o tom mohl vyprávět manžel královny dětských srdcí Dády Patrasové (53) Felix Slováček (65), který před pár lety musel řešit situaci, kdy mu Kocáb chtěl jeho ženu přebrat, nastěhovat ji k sobě domů a žít s ní i se svou vlastní manželkou Marshou ve třech na hromádce! „Krize trvala asi týden, vyříkali jsme si to jako dva chlapi,“ prozrazuje nyní Slováček s tím, že tenkrát svému sokovi v lásce zavolal a dal si s ním schůzku.

„Myslím, že jsem se o tom dozvěděl asi až z novin. Nehlídám ji a ona se nikam nepřestěhovala, ani mi nic neřekla,“ začíná Felix (vlastním jménem Antonín) svou zpověď v knize Fenomén Dáda, která vtrhla na pulty českých knihkupectví.

Dáda s Michaelem Kocábem byli dávní kamarádi, jako studenti konzervatoře spolu i chodili, a tak se stane, že člověk po desetiletích manželství hledá nový impuls u přátel opačného pohlaví. „Naše manželská krize trvala asi týden. Kdybych to měl řešit měsíc nebo déle, tak bych se asi utrápil,“ přiznává Slováček.

„Dáda ho dobře znala a má svůj rozum, který jí říkal, co od něj může očekávat a co už ne. A stejně dobře znala i mě a věděla, co může očekávat ode mne,“ vysvětluje si Slováček návrat ženy do rodinného lože. Sám tomu napomohl tím, když si s Kocábem sjednal schůzku, kde nevěru Dády probrali. A jestli to předtím možná vypadalo i na rvačku, konec schůzky dopadl jinak. „Sešel jsem se s ním jenom proto, abych zjistil, co je pravda, a co jsou drby. A průběh naší schůzky byl jednoduchý – dali jsme si pár panáků. Řekli jsme si, že nemá cenu řešit věci, které nikam nevedou. On měl své manželství, plány a ekonomiku, a my jsme s Dádou měli to samé. A tím to skončilo,“ vysvětluje Slováček v knize Fenomén Dáda a dodává, že pokud by svodům dnešního ministra jeho žena neodolala, určitě by nezůstal dlouho sám. Vždyť i na otázku, jak je to s ním a nevěrou, radši vyhýbavě říká, že některé věci by nerad rozebíral...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.