Nejtajnější porod v ČR! Peštová a Habera mají kluka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejtajnější porod v ČR! Peštová a Habera mají kluka

 (Dalibor Puchta)

PRAHA – Modelka Daniela Peštová (38) a zpěvák Paľo Habera (47) obestřeli narození svého děťátka tajnostmi a záhadami! Zprvu se sice tvrdilo, že světová topmodelka porodila holčičku, jejíž narození tajila už od minulého pondělka, a podrobnosti o porodu nevěděla dokonce ani Haberova dcera z prvního manželství Zuzana.

Modelka Daniela Peštová (38) a zpěvák Paľo Habera (47) obestřeli narození svého děťátka tajnostmi a záhadami! Zprvu se sice tvrdilo, že světová topmodelka porodila holčičku, jejíž narození tajila už od minulého pondělka, a podrobnosti o porodu nevěděla dokonce ani Haberova dcera z prvního manželství Zuzana.

Až teď vyšlo najevo, že sledovanému páru se ve skutečnosti narodil syn, který přišel na svět v úterý a dostal jméno Paul Henry. Dnes, po týdnu, už by modelka měla být podle dostupných zpráv i schlapečkem doma. K dvanáctiletému Yanickovi a šestileté Elle přibyl ještě čerstvě narozený Paul Henry Habera.

Prohlášení rodičů

„Minulý týden v úterý 31. 3. jsme se stali pyšnými rodiči Paula Henry Habery. Porod proběhl v termínu a bez komplikací a maminka i syn jsou v pořádku. Tímto bychom chtěli poděkovat MUDr. Vernerovi a porodní asistentce Silvii Krajčovičové za jejich profesionalitu a celému poporodnímu personálu Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze-Podolí. Děkujeme za pochopení, že jsme si chtěli tento zážitek prožít pouze v úzkém rodinném kruhu a bez asistence médií,“ rozeslali prohlášení do médií rodiče Daniela Peštová a Paľo Habera.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.