Noid se bude ženit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noid se bude ženit!

»Noid« si svou lásku Alenu Jáklovou brzo vezme za ženu.
»Noid« si svou lásku Alenu Jáklovou brzo vezme za ženu. (David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák Václav »Noid« Bárta (28), bývalý manžel zpěvačky Lucie Bílé (42), opravdu neztrácí čas. Není to ještě ani půl roku, co se rozvedl s jedenáctinásobnou Českou slavicí a už chystá další veselku!

»Přeji ti štěstí,« vzkázala mu Lucie Bílá

Až po uši zamilovaný »Noid« již požádal Alenu Jáklovou (33), sestru kaskadéra Petra Jákla, o ruku! A to spolu chodí jen pár měsíců…

Když jsme se »Noida« na svatbu přímo zeptali, hned začal vyzvídat, jak jsme se k této přísně tajné informaci dostali. „A kdo vám něco takového říkal? To by mě docela zajímalo,“ vrtěl hlavou. Zdroj z okolí Petra Jákla, který se tedy co nevidět stane »Noidovým« švagrem, ale potvrdil: „My o tom ještě nemůžeme mluvit. Je to zatím hodně tajný, ale svatba je opravdu na spadnutí.“ A dodal, že na nedávné filmpárty, kterou pořádala Jáklova rodina, se sešlirodiče Aleny Jáklové s Vaškovou maminkou, aby dořešili poslední detaily a hlavně se seznámili a dali svým potomkům společné požehnání.

Ke svatbě se vyjádřila i exmanželka »Noida« Lucie Bílá. „Budu mu přát vždycky jen štěstí,“ řekla zpěvačka.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.