Milenci Jiří Menzel a Juwana Jenkins - Rozchod? Ne! Vodí se za ruce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenci Jiří Menzel a Juwana Jenkins - Rozchod? Ne! Vodí se za ruce

Jiří Menzel uchopil svou milenku Juwanu za ruku a odvedl ji do jejího bytu na Vinohradech.
Jiří Menzel uchopil svou milenku Juwanu za ruku a odvedl ji do jejího bytu na Vinohradech. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Olgo, už tě nechci! Jiří Menzel (70) se zřejmě definitivně rozhodl a vybral si svoji partnerku. Před nevěrnou manželkou upřednostnil černošskou gazelu Juwanu Jenkins-Němcovou (35).

Olgo, už tě nechci! Jiří Menzel (70) se zřejmě definitivně rozhodl a vybral si svoji partnerku. Před nevěrnou manželkou upřednostnil černošskou gazelu Juwanu Jenkins-Němcovou (35). Zatímco některá média předčasně informovala o jejich rozchodu, pravdu oba milenci ukázali včera v noci.

Ruku v ruce šli do svého hnízdečka lásky – bytu Jenkins, kam oscarový režisér pravidelně dochází. Jejich schůzky zatím vždy probíhaly tajně. Z domu vycházel nejdříve on a pak až jeho osobní lektorka angličtiny. Teď je všechno jinak. Vztah už Jiří Menzel netají.

Když v noci z pondělí na úterý vystoupili z auta, které zaparkovali u vinohradského divadla, uchopil Menzel svou černošku za ruku a vedl si ji do bytu. Jen v její náručí se mu zřejmě daří zapomenout na nevyvedené manželství s Olgou Menzelovou (31). Vždyť i dítě Anna Karolína bude říkat »táto« režisérovi Jaroslavu Brabcovi (54), který se před nedávnem oficiálně přiznal k otcovství.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.