Fotbalista Kováč nestíhá, a tak... S Medkovou bude rodit Průšová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fotbalista Kováč nestíhá, a tak... S Medkovou bude rodit Průšová?

Modelka Klára Medková už je v pokročilém stadiu těhotenství, přesto se ještě v sobotu vydá na finálový večer České Miss.
Modelka Klára Medková už je v pokročilém stadiu těhotenství, přesto se ještě v sobotu vydá na finálový večer České Miss. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Modelka Klára Medková (24) má zhruba měsíc do porodu. Těhotenství jí však značně komplikuje cestování za jejím přítelem, fotbalistou Radkem Kováčem (29), který momentálně hraje v londýnském klubu West Ham.

Modelka Klára Medková (24) má zhruba měsíc do porodu. Těhotenství jí však značně komplikuje cestování za jejím přítelem, fotbalistou Radkem Kováčem (29), který momentálně hraje v londýnském klubu West Ham. „Létání už jí zakázali, vždyť za chvíli rodí. Takže je tady v Čechách a prozatím sama,“ řekla nám její kamarádka Kateřina Konvalinka Průšová (24). Právě tu nejspíš čeká velmi náročný úkol!

Může se totiž stát, že místo tatínka bude v porodnici asistovat u rodící Kláry právě její nejlepší kamarádka Kateřina. „No on Radek přiletí, jenže Klárka má rodit někdy začátkem dubna a Radek musí druhého odletět, takže pak mi nezbude nic jiného a za ruku ji asi budu držet já,“ řekla Nedělnímu Aha! Kateřina Průšová. Obě dámy si dokonce ještě naposledy před porodem vyrazí do společnosti. Chystají se totiž společně přijít příští sobotu na Českou Miss. „Ano, to bude poslední akce Klárky. Můj manžel Vláďa chtěl jít taky, ale nakonec svolil k dámské jízdě,“ dodala Průšová, která samozřejmě bude pomáhat s miminkem. „Jé, jak já se těším, až se to narodí,“ radovala se modelka, která však sama ještě o děťátku nepřemýšlí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.