Herec Révai se porval na ledě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Révai se porval na ledě

Honza Révai jako vítěz po rvačce. Své vítězství si ale odseděl na trestné lavici.
Honza Révai jako vítěz po rvačce. Své vítězství si ale odseděl na trestné lavici. (pro Aha! Tadeáš Horník)

ČESKÁ TŘEBOVÁ – Pěkně ostré pěsti má herec Jan Révai (34). Během hokejového zápasu zákeřně napadl svého protihráče! A přitom to začalo nevinným odkopnutím hokejky – pak ho začal mlátil.

Révai v souboji se svým protihráčem Lukášem Ruferem ztratil hokejku, kterou mu jeho kolega trochu nesportovně poslal k mantinelu. To známého herce natolik rozčílilo, že nelenil a jel si to s ním vyříkat z očí do očí. Zdánlivě nenápadná výměna názorů se ale rázem změnila v ostrý pěstní souboj. Oba gladiátoři se po několika ranách sesunuli k zemi, kde v zápase pokračovali. Révai na svém soupeři klečel, pěstmi ho mlátil hlava nehlava a pocitu, že je silnější, si pořádně užíval.

Ukončit tuhle nelítostnou bitku museli až spoluhráči. Podle více než tisícovky diváků byl jasným vítězem právě Jan Révai. I když se jednalo jen o exhibiční utkání, musel na trestnou lavici.

Na zimním stadionu v České Třebové se na hokejové exhibici předvedli také Martin Dejdar, Dominik Hašek, Aleš Valenta, Jirka Mádl a Lexa ze seriálu Comeback (Matouš Ruml).

„Celý výtěžek akce putuje na konto Nadace Emil, která podporuje těžce postižené děti v jejich snaze sportovat. Všichni účinkující tak vystupují bez nároku na honorář,“ řekl deníku Aha! organizátor akce manažer Martina Dejdara Roman Roun.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

9.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.