Obr Pustina bude hrát! Ve filmu o heparinovém vrahovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obr Pustina bude hrát! Ve filmu o heparinovém vrahovi

Tomáš Pustina
Tomáš Pustina (Aha! – Josef Mašek)

HAVLÍČKŮV BROD – Největší Čech Tomáš Pustina se stane filmovou hvězdou i se svou maminkou Alenou. Oba si zahrají malé role ve filmu o heparinovém vrahovi Petru Zelenkovi s názvem Hodinu nevíš.

Největší Čech Tomáš Pustina se stane filmovou hvězdou i se svou maminkou Alenou. Oba si zahrají malé role ve filmu o heparinovém vrahovi Petru Zelenkovi s názvem Hodinu nevíš.

Tomáš Pustina (226 cm) z Rozkoše u Humpolce si ve filmu Daniela Svátka zahraje pacienta z psychiatrické léčebny v Bohnicích, kterému koukaly kvůli jeho výšce nohy zpod peřiny, a stane se jedním z těch, který pomůže masového vraha odhalit.

„Tomáš z toho má radost, je to pro něj životní zážitek. Mně tam dal pan režisér taky malou roličku uklízečky v nemocnici, kde heparinový vrah zabíjí,“ řekla Aha! matka nejvyššího Čecha Alena Pustinová.

Film, který bude mít premiéru v dubnu, přiblíží příběh deseti dokonaných a několika nedokonaných vražd pacientů v havlíčkobrodské nemocnici, kterých se dopustil ošetřovatel Petr Zelenka. Ten dostal u soudu loni trest doživotí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.