Vendula Svobodová nad hrobem manžela: Ztropila skandál! Kvůli Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová nad hrobem manžela: Ztropila skandál! Kvůli Bartošové!

 (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Vdova po hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68) Vendula Svobodová (36) ztropila opět skandál. A to přímo nad hrobem svého manžela.

Včera uplynuly dva roky od sebevraždy skladatele Karla Svobody

Když totiž zjistila, že dva roky po smrti geniálního skladatele byla u jeho hrobu i zpěvačka Iveta Bartošová (42) a nezastavila se ani na vteřinku o pár metrů dál u hrobu její dcery Kláry (†4), začala se čertit. „Je to takový problém přinést jednu hloupou svíčku? Já se z toho s prominutím pobliju,“ hulákala na všechny strany dotčená Svobodová s tím, že se na jejím muži snaží každý i dva roky po jeho smrti zviditelnit. K čemu se ale naopak Vendula vyjádřit nechtěla, je obrovská čerstvá jizva na pravé části čela.

„Vendula má na svůj názor právo. Já jsem přijela vzdát hold Karlovi, který mě dostal do muzikálu, a to přesto, že dnešní cesta sem pro mě byla moc těžká, protože jsem se po osmi letech musela vrátit do Jevan. Rozhodně nepotřebuji žádnou reklamu, o mně se, bohužel, píše už i tak moc,“ řekla deníku Aha! Iveta Bartošová, která hned z hřbitova spěchala na zkoušku muzikálu Mona Lisa, ve kterém už má jistou premiéru.

Když Karel ještě žil, tak to bylo samé Klárka tady, Klárka tamto... Ale kdo si na ni vzpomene dneska? Povězte mi: Je to takový problém?“ rozčilovala se Svobodová, která dvouleté výročí úmrtí svého muže opravdu nezvládla. „Když tam jdu a vedle je hrob čtyřleté holčičky, která umřela na leukémii, tak ho přece jen tak neobejdu... Přijde mi to na hlavu postavené,“ pokračovala Svobodová, kterou na hřbitově kupodivu nedoprovázel její přítel Patrik Auš, nýbrž její kamarádka.

„Jakub je nemocný, tak byl Patrik s ním. Já teď taky moc ven nechodím. Jsem spíš zavřená doma,“ svěřila se nám Svobodová. Jediné co nedokázala vysvětlit, byla obrovská jizva, která jí zdobila pravou část čela nad okem. Když jsme se jí totiž zeptali, odkud jizvu má, tak začala mlžit. „Já jsem tajný voják MOSADu a to mám od střepiny. Byla jsem povolaná do války, protože se v Gaze bojovalo,“ zavtipkovala Svobodová a bez dalšího komentáře odjela.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Včerejší den Venduly Svobodové

Kliknutím zvětšete09.24 Do Venduliny říčanské vily vchází Jakubova chůva.
Za deset minut si odskočí do auta, jenž patří milenci Svobodové, ale jezdí s ním vdova.
Z vozu bere cigarety a vrací se do domu.

Kliknutím zvětšete10.02 Patrik Auš odjíždí pryč.

Kliknutím zvětšete10.18 Z vily vychází k nepoznání změněná Vendula Svobodová.
V nedalekém obchodě zabývajícím se montážemi jedná jen pár minut, pak se přemisťuje do lékařského centra, které sídlí ve stejné ulici.

Kliknutím zvětšete10.32 Na hlavní říčanské silnici nakupuje dvě kytice, jednu pro manžela, druhou pro dceru Klárku.
V občerstvení kupuje ovocný salát a zelený čaj a cosi tajemného v pytlíku.

Kliknutím zvětšete11.25 Objíždí blok, v lékárně vyzvedává léky a v trafi ce nakupuje noviny.

11.45 Vrací se domů.

11.48 Do vily vchází neznámá žena.

11.52 Vrací se Auš.

12.45 Neznámá žena veze Vendulu na aldašínský hřbitov nedaleko Jevan.
Na hřbitově se zdržela necelých deset minut, při kterých zapálila svíčku a dala květiny na oba hroby, navíc stačila ztropit scénu.

13.14 Svobodová se vrací do bezpečí své vily.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.