Miluše Šplechtová o Janu Hrušínském: Manželova nevěra? Vrací se mi, co jsem sama udělala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miluše Šplechtová o Janu Hrušínském: Manželova nevěra? Vrací se mi, co jsem sama udělala...

PRAHA – Manželka Jana Hrušínského (53) Miluše Šplechtová (51) už teď ví, jak bolí nevěra. Když jako vdaná odešla před lety od svého tehdejšího muže za Janem Hrušínským, neuvědomovala si, jak může nevěra ranit. Vše se jí vrátilo jako bumerang!


O dvacet pět let později ji to jako přes kopírák naservíroval současný manžel Jan Hrušínský. Konečně se rozhodla otevřeně promluvit o rozvodu a manželské krizi. „Napadlo mě, že se mi vrací to, co jsem před lety udělala svému prvnímu muži. Samozřejmě jsem mu to taky řekla a on mě tehdy podržel. Řekl mi, že jsem holka do nepohody, že to vydržím,“ prozradila poprvé od Honzovy opakované nevěry Šplechtová v rozhovoru pro dámský magazín Ona Dnes.

Přestože se před dvěma lety málem rozvedli kvůli Hrušínského produkční Michaele Blahutové (35), nakonec se Honzovi povedlo manželství zachránit. Svou ženu ovšem začal brzy podvádět znovu, ale i tuhle avantýru manželé rozchodili. „Podobně jako jiné ženy jsem si prošla obdobím změn. To asi mají všechny, které zažívají nevěru. Nejdřív hledáte chybu v sobě sama, pak se začnete jakoby měnit, chcete být jiná. Já jsem si třeba nechala prodloužit vlasy a šla jsem na operaci spodních víček,“ popisuje Šplechtová. Ani současné soužití zřejmě není ideální – manželé se vidí skoro jen v divadle. I tak si ale z manželské krize Miluše odnesla něco pozitivního. „Do té doby jsem byla na Honzovi hodně závislá, najednou jsem se ocitla v situaci jako malé dítě, které postavíte na nohy a najednou ho pustí, přestože neumí chodit. Musela jsem jít, šlo to a musím říct, že to je příjemné,“ řekla Šplechtová.


Autor: Eva KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Hykl, Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.