Parsifal Imanuel požádal v Belgii o azyl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Parsifal Imanuel požádal v Belgii o azyl!

Jan Dietrich Dvorský v prosinci 2008.
Jan Dietrich Dvorský v prosinci 2008. (: ara)

PRAHA – Jan Dietrich Dvorský (43), známý jako náboženský guru Parsifal Imanuel spolu s osmi dětmi a družkou Lucií Dvorskou (45), dcerou herečky Mileny Dvorské (70), požádali v Belgii o azyl! Stalo se tak jen pár dní po žádosti o milost, kterou zaslali prezidentu Václavu Klausovi.


„Možná se teď bude tvrdit, že nás vypátrala česká policie, pravda je ale taková, že my sami jsme se přihlásili na belgickou policii a tamní úřady požádali o azyl. Jsme pod jejich ochranou a už se aktivizuje belgický tisk, aby se za nás postavil. Je to šílená situace, klepou se mi ruce,“ svěřil se nám včera odpoledne Dvorský. Šestnáct let skrývání před českou veřejností tak definitivně skončilo.

Rodina zmizela z povrchu zemského ve chvíli, kdy rodiče dnes již osmi potomků začali policisté trestně stíhat kvůli tomu, že neposílali své děti do školy. Tehdy byla totiž domácí výuka zapovězená.

I když některé zdroje tvrdí, že kriminalisté hledají Dvorské i kvůli penězům, jež měli vymámit ze zfanatizovaných oveček, ti takové informace popírají.

Co teď s nimi bude? Co na to české úřady?
Podrobnosti čtěte zítra na
www.ahaonline.cz a v pátečním deníku Aha!


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.