Karel Gott - Obviňují ho z lakoty! Přitom rozdal miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott - Obviňují ho z lakoty! Přitom rozdal miliony!

„Způsob tohoto léta zdá se mi poněkud nešťastný,“ jako by říkal Karel Gott.
„Způsob tohoto léta zdá se mi poněkud nešťastný,“ jako by říkal Karel Gott. (t Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, Dalibor Puchta)

PRAHA – Karel Gott (69) má asi pěkně pokažené prázdniny! Jestli něco na světě opravdu nenávidí, tak jsou to intriky a hádky. A právě nyní se ne vlastní vinou do podobného soukolí dostal a málem kvůli němu přišel o svou dceru Lucku (20)!

Karel Gott (69) má asi pěkně pokažené prázdniny! Jestli něco na světě opravdu nenávidí, tak jsou to intriky a hádky. A právě nyní se ne vlastní vinou do podobného soukolí dostal a málem kvůli němu přišel o svou dceru Lucku (20)! A jako by neměl dost starostí kvůli vyhozenému řediteli agentury GoJa (Gott – Janeček) Jaroslavu Topercerovi, který jej zastupuje. Topercera nyní za podvodníka označují už i další lidé, nejen František Janeček.

Gott se ještě před současnou dovolenou setkal na usmiřovací schůzce s dcerou Lucií a jejím manželem Honzou Kovaříkem (28), kde se je snažil přesvědčit, že zvěsti o jeho nekalých úmyslech s druhorozenou dcerou jsou naprosté žvásty! Na vině je podle všeho Lucčina maminka Iveta Kolářová (41), která s Mistrem před lety strávila jedinou noc, ale do života mu nepříjemně vstupuje dodnes. V médiích se už nechala slyšet, že otec Lucce zakazuje vídat nevlastní sestřičky (Charlottu a Nelly, které má Gott se svou ženou Ivanou), a co víc, nepočítá s ní ve své závěti.

To »božského Káju« doslova dorazilo. „Iveta lže, nic z toho, co říká, není pravda,“ zlobí se »Gotťák«, kterého rozlítily i zvěsti o dědictví. „O čem je řeč? Já přece ještě nechci umřít, a ona už mě pohřbívá! Jak může vědět, jakou jsem u notáře připravil eventualitu? Co ona ví, jak já to chci rozdělit?“ svěřil se Pestrému světu rozhořčený třicetinásobný Zlatý slavík. Ten podle svých slov zaplatil Lucii už svatební cestu, byt za sedm milionů korun, chystá se jí koupit auto a měsíčně jí prý na konto přichází slušná apanáž. Nechápe, proč o něm Kolářová před třemi lety mluvila jako o velkorysém člověku, aby z něj nyní udělala lakomého Skota. Gott nakonec neváhal přiznat ani to, že jí samotné už daroval dvě auta a přispíval jí na podnikání, o nákladných dovolených u moře ani nemluvě. O důvodu ataku od své »bývalky« má Karel Gott jasno. „Je to od té doby, co se narodila Charlottka a co jsem se oženil. To je jasná diagnóza. Možná chtěla totéž,“ naznačuje MistrIvetinu žárlivost.

Kromě rodinných lapálií ale musí řešit i pracovní problémy. Ty se vyrojily poté, co František Janeček, producent a majitel umělecké agentury GoJa, která Gotta zastupuje, vyrazil z práce dlouholetého pracovníka Jaroslava Topercera. Důvodem prý byly jeho soukromé kšeftíky. „Rok a půl podniká za zády Janečka. Na adrese jeho firmy nic nesídlí, a tak je jasné, že podnikal z GoJi a na její náklady,“ říká zdroj z agentury. Topercer měl údajně dokonce vyhrožovat, že pokud půjde na dlažbu, odpíská Mistrovo podzimní turné, které produkčně zajišťoval. Ten se sice teď brání, ale o jeho neserióznosti nyní promluvil kromě Jiřího Pomejeho i účastník druhé řady »novácké« pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Robert Daniel (24). „Dluží mi honorář za vystoupení s Karlem Gotem, které se uskutečnilo v únoru 2007 v Prostějově. Je to deset tisíc korun plus nějaké peníze od pana Gotta. Nyní ignoruje moje telefonáty, emaily i SMS,“ svěřil se se svou zkušeností s Topercerem Daniel alias slovenský Tom Jones.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.