Těhotná Laurinová: Chvíle hrůzy za volantem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Laurinová: Chvíle hrůzy za volantem!

Sabina Laurinová si včera převzala velký vůz, aby po porodu mohla bezpečně převážet obě své děti. Auto jí bylo jen zapůjčeno.
Sabina Laurinová si včera převzala velký vůz, aby po porodu mohla bezpečně převážet obě své děti. Auto jí bylo jen zapůjčeno.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Herečka Sabina Laurinová (36), která každým dnem očekává narození miminka, se mohla zabít! Při cestě z venkova píchla pneumatiku a od havárie ji dělily doslova sekundy!

Herečka Sabina Laurinová (36), která každým dnem očekává narození miminka, se mohla zabít! Při cestě z venkova píchla pneumatiku a od havárie ji dělily doslova sekundy!

„Vracela jsem se z venkova, a protože jsem v pokročilém těhotenství, jela jsem pomalu. Najednou jsem píchla pneumatiku. Bylo jediné štěstí, že jsem jela pomalu. Kdybych jela rychle, nevím, jak by to dopadlo,“ povzdechla si Laurinová, která jezdí sedmnáct let a vážnou nehodu naštěstí ještě neměla. Na píchlou pneumatiku ji upozornili dva mladíci jedoucí okolo ní.

„Už jsme vlastně jeli dva, byl to moment, který mě překvapil! Snad je to osud nebo špatná shoda náhod,“ řekla deníku Aha! Laurinová.
Když se jí podařilo bezpečně zastavit, hledala pomoc, kdo jí kolo vymění za rezervu. „Vzhledem k mému stavu jsem se do toho nechtěla pouštět sama,“ dodala Sabina.

Termín porodu má začátkem září, ale tuší, že miminko půjde ven dřív. „Otázkou je, jak to všechno půjde. Je to na spadnutí, ale ještě chvíli musí vydržet. Jen doufám, že neporodím za volantem,“ bojí se Laurinová, která už má předškolačku Valentýnku, jejímž tatínkem je Pepa Vojtek.

Druhé miminko čeká se zubním lékařem Karlem Kameníkem (41). A oba už uvažují o případné výpomoci. „Tak úplně v nejbližší době chůvu neplánuji, ale jsem poučená s prvním děťátkem, že ta pomoc je velmi nutná. Zatím jsme to řešili na poli rodinném… On ale výběr chůvy je velmi těžký. Získat k někomu důvěru nejde ze dne na den,“ dodala Laurinová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.