Z Kočičkové je servírka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z Kočičkové je servírka!

Čepování piva se Ester Kočičková zhostila na jedničku.
Čepování piva se Ester Kočičková zhostila na jedničku.

PRAHA – Moderátorka Ester Kočičková (44) pověsila na jeden večer své řemeslo na hřebík a rozhodla se vyzkoušet si práci servírky! „Je to pravý servírkovský obleček a taky.


PRAHA – Moderátorka Ester Kočičková (44) pověsila na jeden večer své řemeslo na hřebík a rozhodla se vyzkoušet si práci servírky! „Je to pravý servírkovský obleček a taky jsem pro pivo složila básničku,“ pochlubila se moderátorka.
Kliknutím zvětšete„Oblékla jsem se tak proto, že bych chtěla ukázat, jak by měla být správná servírka oblečená. Na to už spousta mladých lidí v dnešní době zapomněla. Většina servírek teď nosí různá trička a velké zástěry,“ postěžovala si moderátorka na prezentaci značky nového piva B. B. Budweiser Bier, která se konala v restauraci U Bílé kuželky. Ta se celou dobu snažila splnit úkol servírky na jedničku. Ochotně roznášela pěnivý mok, a když začalo sportovní klání celebrit, tak ho s plnou vervou komentovala. A nebylo to sportovní klání ledajaké! S pivními tácky, kde byly dva otvory pro prsty, a papírovým balonkem našli všichni pro hru nadšení. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteChyběl akorát samotný fotbalista Karel Poborský, který je novou tváří piva. Ten se ale kvůli mistrovství světa akce nezúčastnil. „To je velmi vtipné,“ pousmál se nad fotografií Karla Poborského na pivním tácku s dvěma otvory pro prsty, Roman Skamene (51). Ten si s sebou vzal také diář, který si udělal ze školního notýsku a vlastnoručně celý polinkoval!


Autor: Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.