X Factor: Tajemná viróza kosí finalisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

X Factor: Tajemná viróza kosí finalisty!

PRAHA – Štáb televizní pěvecké soutěže X Factor zachvátila panika! Během příprav na dnešní první finálové klání (TV Nova, 20 h) totiž odpadla třetina zpěváků!


„Je to nějaká záhadná viróza, všichni postižení si stěžují na problémy s hlasivkami. Dokonce vyhledali pomoc lékaře, tak doufám, že se do přenosu stihnou všichni doléčit,“ prozradil Nedělnímu Aha! zdroj ze štábu soutěže.

Viróza podle našich informací napadla Martinu Pártlovou (28), Kamilu Nývltovou (18), Davida Gránského (16) a zpěvačku skupiny Za 5 dvanáct Terezu Zelinkovou (30). Menší problémy ale měli i další soutěžící. „Měli jsme tu drobné hlasové indispozice, ale do prvního finálového večera bude všechno v pořádku,“ ujistil nás včera mluvčí X Factoru Adam Kotalík.

Už dnes večer zazpívá všech dvanáct finalistů písně s ohněm v názvu či rytmu a vystoupí i vítěz britského X Factoru Shayne Ward (24).

Více o soutěži čtěte zde!


Autor: (vt)
Foto: TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.