Šok pro Pomejeho: Kuklová se tajně vdala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok pro Pomejeho: Kuklová se tajně vdala

PRAHA (kre) – Tajná svatba beze svědků i bez hostiny! Michaela Kuklová (39) a Roman Holomek (49) jsou svoji! „Už jsme se vzali!“ šokovala exmanželka Jiřího Pomejeho.


„Jestli ke spokojenosti potřebovala svatbu... Vůbec nevím, že by se vdala, asi to je hodně divoká láska. Nejsem už s Míšou v kontaktu,“ přiznal dost rozpačitě Pomeje, který zřejmě čekal svatební oznámení. „Byly sliby, prstýnky, proběhlo to u něj, tam, co bydlí na Moravě, ještě to ale musíme ztvrdit i formálně. A i kdyby to mělo trvat dva nebo tři roky, tak je to jedno,“ prozradila deníku Aha! Kuklová, která si nevzpomíná, jaká byla první svatební noc. „Svatební noci máme pořád, takže si nepamatuji, jaká konkrétně byla právě ta,“ usmála se herečka, která si se svým milým odskočila ke zřícenině Dub poblíž Popůvek u Brna, kde si řekli své symbolické ANO. „Bílé šaty jsem neměla, byla ještě zima, takže jsem měla bílé kalhoty a bílou péřovou bundu,“ prozradila nevěsta, jež šíleně touží po dítěti.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.