Královny muzikálů - Chyběla i Basiková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Královny muzikálů - Chyběla i Basiková!

Ze sedmi očekávaných Královen nakonec vystoupilo jen pět – zleva: Dasha, Leona Machálková, Helena Vondráčková, Monika Absolonová a Ilona Csáková. Janis Sidovský musel na poslední chvíli upravovat scénář. I tak show zaznamenala velký
Ze sedmi očekávaných Královen nakonec vystoupilo jen pět – zleva: Dasha, Leona Machálková, Helena Vondráčková, Monika Absolonová a Ilona Csáková. Janis Sidovský musel na poslední chvíli upravovat scénář. I tak show zaznamenala velký  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Nejen Iveta Bartošová (41) nevystoupila na Královnách muzikálů v Hudebním divadle Karlín, odřekla i Bára Basiková (44)! Jenže zatímco Bartošové, která se ohání lékařským osvědčením o svých zažívacích potížích, to nikdo moc nevěří, zrada hlasivek u Basikové se setkala s pochopením.

  • Vondráčková se vrátila k Dolly
  • Bartošová měla průjem

Její písničku Bossa Nova převzala talentovaná Dasha. A na závěr se s diváky i celým projektem »Královen« loučila Helena Vondráčková. Producent Janis Sidovský se totiž rozhodl, že jej tímto po sedmi letech ukončí. Kdo teď bude sbírat peníze pro Kapku naděje Venduly Svobodové?

„Myslím, že je dobré skončit na vrcholu. Není jednoduché držet takovouto show sedm let na titulních stránkách médií, v pravý čas se musí umět odejít,“ řekl deníku Aha! Sidovský, který celý projekt stvořil a v posledních letech jej propojil s Kapkou naděje Venduly Svobodové. Té však hodlá s většími akcemi pomáhat i nadále.

Na koncert se místo své svěřenkyně Ivety Bartošové dostavil pouze její manažer Ivan Rössler. „Opravdu je hrozně nemocná, moc ji mrzí, že tu nemůže být,“ dušoval se a předložil dokument s lékařským potvrzením. Nu, dejme tomu. Zdravotním problémům se nevyhnula ani Bára Basiková, které selhaly den před koncertem hlasivky. „Čekali jsme, jestli se to nespraví, ale nešlo to. Bára se mi omluvila,“ dodává Sidovský, jehož partner Pavel Vítek celou show na střídačku se Světlanou Zárubovou a Alešem Hámou moderoval.

Po téměř dvou letech od doby, kdy s velkým prásknutím dveří Helena Vondráčková ukončila své bratislavské vystupovaní v Hello, Dolly, se s legendární titulní písní tohoto muzikálu představila českým divákům. A bylo to, jako by z něj nikdy neodešla! Záznam velkolepého koncertu vysílá 27. prosince večer televize Prima.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.